Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malomsokiné Kincs Zsuzsanna

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta anya lettem... Gyerekszáj 2019.05.02 23:48:57
Csak kapkodom a fejem. Nem is értem, mikor történt (talán két pislantás között). Nemrég még a babajelbeszéd gyümölcseit arattam, mára már szinte el is felejtettem, hogy egykor jókat pantomimeztünk együtt. Nagy mérföldkőhöz érkeztünk: Csibe elkezdett csicseregni - nem is keveset. Persze, idegen…..
Malomsokiné Kincs Zsuzsanna 2019.05.03 04:51:57
Mióta anya lettem... Mosipelus 2017.10.27 21:07:05
Szegény édes jó anyáink, akik látástól vakulásig suvickolhatták a "műsoros" pelenkákat. Még jó, hogy az én generációmnak már rendelkezésére áll több tucat egyhasználatos. Hogy ma még vannak olyan elvetemültek, akik ennek dacára folytatják elődeink eme csodálatos időrabló, bőrt tönkretevő és…..
"Majd, ha anya leszel, megtudod..." - mondták az okosok. Én csak néhány hónapja ízlelgetem a szót. Megrágom, kóstolgatom, ismerkedem az ízével, kezdem kapisgálni. Kétségtelen: anya lettem. De nem csak úgy egyik napról a másikra (egyik nap bent, másik napi kint, és hopp, itt egy kis…..
Malomsokiné Kincs Zsuzsanna 2017.10.27 15:45:03
Köszönet "tompus"-nak a remek leírásért!  Már a foglalás elején meg kell gondolni, hogy miként szeretnénk becsekkolni a járatunkra. Ez a Ryanair-nél azért is lényeges kérdés, mert van képük a reptéri check-in-ért 5€-t elkérni, ami egy akciós jegynél…..
Kedves Olvasóim! Megosztok egy-két meglepetést Veletek, ami itt ért. Amikor tervezgettük, tervezgettem, hogy jövök ide, olvasgattam  az itteni időjárásról. Abban az állt, hogy a nagy rettenetes kurd télben néha lemegy fagypont alá a napi minimum hőmérséklet, és ennyi.…..
Malomsokiné Kincs Zsuzsanna 2013.12.14 08:51:20
Kedveseim! Egy kommentben jött egy ilyen kérdés, és nyugodtan válaszolhatnék akár egy szóval is. Szóval őszintén megvallva nem olyan megerőltető, mint mondjuk otthon. A reggeli nyolc órás kezdés, azt gondolom, otthon is elfogadható, az külön extra, hogy minden reggel taxi jön…..
Bödi keleten Első napok 2013.12.02 12:56:31
Kicsit besűrűsödtek az események, remélem hamarosan hígulnak. Szóval ott tartottam, hogy megérkeztem a szállodába.   Az első itteni napomon egy laza kis sétálós bazárnézéssel kezdtünk. Zsolt kollégát (Uvások ismerhetik) megkértem, hogy vezessen be a városba. Elindultunk…..
No nem azért írom így mert túl veszélyesnek éreztem volna a repülőutat. Szépen jött a gép, mindkettő, mert ugye Isztambulban vagy Konstantinápolyban vagy Bizáncban (kinek hogy tetszik...) át kellett szállni. A kettő között volt egy órányi időnk, Gyula kolléga, akivel együtt…..