Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IMHMC

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Justin Bieber második filmje megérkezett. Egy dokumentumfilmes, turnékövető, koncertfelvételes összeállításról van szó. A direktor Jon M. Chu, aki a táncolós, bugyuta filmek (Step Up 3D, Step Up 2), illetve a gyilkolós, bugyuta filmek (G.I. Joe: Retaliation) terén már „nagyot…..
IMHMC 2014.02.10 23:34:04
@danialves: Azt hiszem nem igazán értettél meg, vagy csak hülyén fejeztem ki magam, de lehet savazni nyugodt szívvel! Végül is nem kell megérteni, rosszat mondani vakon is lehet bárki véleményéről.
IMHMC 2014.02.11 00:11:01
@danialves: arra értettem ezt a mondatot, és mellette a "maga kategóriájában"-t, hogy sajnos sok ilyen táncikálós, gyakorlatilag semmitmondó filmet láttam már, a felétől sajnos hányok is, de a step up még pont abban a kategóriában van, hogy az ilyen táncikálós filmből még egész jó. Persze ennek is meg van a maga korosztálya, az ilyeneket inkább a 10-15 éves lányoknak találták ki. Mint ahogy a High School Musical is jó film lett egy 8-12 évesnek, viszont egy 20 éves férfi már azt fogja mondani rá, hogy sz*r. Mivel 5-10 évvel ezelőtt még én is szerettem az ilyeneket, most meg már falra mászok tőlük, tudom miről beszélek, és annak ellenére, hogy most úgy dobnám a filmet a kukába, ahogy van, ha meg akarnák nézetni velem, nem fogom azt mondani, hogy szar, mert amikor abban a korosztályban voltam, akiknek csinálták, nagyon jó volt. Úgy értettem ezt is, hogy egy 20 éves fiúnak bugyutának nevezni egy olyan filmet amit tizenéves lányoknak készítettek, szerintem elég gáz, mert ha durván és furán belegondolok, mondhatni "semmi köze hozzá" mint ahogy a Titanic is az a kategória volt, hogy a címét a szájára sem szabadott volna vennie, így a step upnak sem volt túl sok értelme az ő szájából.

Érti aki érti, nem aki nem, hogy mire gondolok..
Smoking Barrels Titanic (1997) 2013.11.30 12:00:00
(Erről az egész klasszikus hétről, illetve a posztok összesítője.) James Cameron esetében mindig egy picit furcsán érzem magam, mivel egy profi író-rendezőről van szó, akit nagyon nehéz hova tenni a fejekben. Ennek oka pedig az, hogy a filmjei, amely a világon végigsöprő…..
IMHMC 2013.11.30 15:27:44
@IMHMC: ja és az egyetlen dolog ai itt "sablonos", ahogy a kritikádban is írtad, az maga a "kritika a Titanicról"
IMHMC 2013.11.30 15:26:29
Amit már facebookon is megírtam, ide is úgy érzem, hogy ki kell tennem, hogy lássák az emberek, én mit gondolok erről az egészről:

Tomi szerintem te vagy az az ember, akinek NEM szabadott volna megírni ezt a kritikát. Ne érts félre, nekem se szabadna, mert én pl 11/10-et adnék neki, de te meg megnézted a filmet, tele ellenszenves érzésekkel, a fejedben járt, hogy "jaj ez a nyálas film, júj de rossz, a fiúk az ilyet nem szeretik" és ezzel a lendülettel írtál is róla egy kritikát. Ahogy a kommenteket látom, pozitívnak még nem nagyon sikerült érkeznie, ebből is látszik, hogy az emberek kicsit furcsállják, hogyan lehet ennyire lepontozni egy ilyen remekművet. Persze vannak mellette likeok is, de más kritikára szoktak érkezni egyetértések is. Ebből szűrd le azt amit akarsz.

Nagyon sajnálom, hogy te így vélekedsz, azt pedig pláne, hogy pont egy ilyen ember írta meg ezt a kritikát. Szerintem Cameron azért készítette ezt a történetet, mert megfogta a Titanic története, és ezt akarta megmutatni teljes egészében úgy az embereknek, hogy az ne egy szimpla dokumentumfilm legyen. Bár az összes dokumentumfilmet láttam a hajóval kapcsolatban, és egyáltalán nem unalmasak, sőt.. de ha valaki nem szereti azt a fajta világot, akkor megnézi a filmet, és megismeri a Titanicot. Nem feltétlen a szerelmes történetet, és a "nyáltengert" kell benne látni. Valamint ha kiszednénk a filmből azokat a részeket amik szerinted rosszá teszik, akkor lenne csak igazán rossz.

Na azt meg már pláne nem értem, hogy hogyan tudtál még a **** nevek miatt is egy negatív részt szánni a kritikádban. Ebből látszik, és még egyszer nyomatékosítom: NEM neked kellett volna megírnod ezt a kritikát.

Ezek után gondolom már erre az oldalra nem írnak több kritikát, és a tied fog fennmaradni, amit sajnos (bár nem tudom miért) nagyon magamra vettem és már engem bánt ez az egész dolog.

A helyedben megnézném újra a filmet, és nem szedném le a kritikát, mert biztos megdolgoztál vele (a magad módján) de átíratnám valakivel, aki azért többet is lát a filmből, mint a sablon negatív kritikák, amiket már az elmúlt 16 év alatt mindenhol hallottunk.