Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Írdésmond

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy férfi sem lehet igazi gentleman ha nem tanul a hibáiból, és ha párszor nem fizeti ki annak az árát, hanem fordít kellő figyelmet arra, amit visel. A túlzott piperkőcködés nem tesz stílusossá, de a megfontolt és következetes öltözet egy egészen más benyomást ad viselőjéről. Vigyázat, elrettentő…..
Írdésmond 2016.02.09 07:15:35
A fekete ing Johny Cash védjegye volt, és a faterom is ebben járt, mert nagy rajongója volt.
Most megint divat, öltönyhöz is, de sajnos nem mindnekinek áll jól, mert a fekete keményíti az arcot,
@Lenina Huxley: ha jól áll valakinek igen.
Apám fehér nadrággal hordta, úgy nézett ki mint egy maffiózó, talán a calabriai felmenőinek tetszett volna :)
Eddig nem látott fotók kerültek nyilvánosságra VIII. Eduárd és felesége, Wallis kései éveiről. A fényképek is bizonyságát adják annak, hogy még egy ilyen legendás nagy szerelmet is megviselnek az évek...
Hidegben jól esik átmelegíteni magunkat egy csésze forró teával. Azt viszont már kevesen tudják, hogy egy jól megválasztott teafajtával akár még az ízületi gyulladás fájdalmas tüneteit is enyhíthetjük. Mahsa Tehrani, virginiai reumatológus szerint a tea fantasztikus gyulladáscsökkentő…..
Magyarországon a legtöbb embernek a vonatozásról csak a rossz jut eszébe: régi vagonok, állandó késések, rossz pályaállapotok... Pedig vonatozni jó is lehet, ehhez azonban megfelelően kiépített infrastruktúra és megfelelő járművek szükségesek. A Bécsi főpályaudvar A következő cikkemben párhuzamba…..
Tavaly ősszel a szerzőtársak kilenc részes cikksorozatban vizsgálták meg Budapest tömegközlekedésének lehetséges fejlesztési irányait. Akkor a repülőtér és környéke kimaradt, hiszen ez önmagában egy komolyabb elemzést igénylő téma. A budapesti nemzetközi repülőtér kiszolgálása és tömegközlekedési…..
Írdésmond 2016.02.04 07:11:41
@ropile: Én egyszer kipróbáltam, de azt hitte rossz buszra szálltam, egy rémálom volt, A Kökinél szintén, megállt a világ végén. Jegyet sehol nem tudtam venni, a Ferencieknél vetem egy napi jegyet, ezzel visszamenőlegesen is legaalizáltam az utat.
Magyar vagyok, igy nem volt para, de ha ez külföldön történik velem, - különösen a köki volt megrázó - hát lehet hogy kezdek aggódni.
@szombi: szerintem is, és a Keletiben azért nincs bankautomata, hogy a pénzváltók kaszáljanak, az sem lehet véletlen. (a Tökölin már normális áron váltanak)
A Vanity Fair februári filmes különszámában idén a nőket állította a középpontba. Olyan nagyszerű, erős nőket, akik ismét a díjátadók főszereplői is lettek ebben a szezonban, a fiatal tehetségektől kezdve az elismert dívákig. A lap 13 választottjáról pedig nem más készített fotókat, mint Annie…..
Szervusz Tibi, Iszonyúan idegesít, ezért megírtam. Na bujjék. (Nem merem odaírni, hogy ki vagy, úgyhogy szólj - mindenesetre szakblogjuk is van, onnan csórtam a képet - Tibi) Bárhová is nézek, megakad rajt' a szemem. Nem értem. Nem lehet igaz, még egy. Viselője rezzenéstelen…..
Budapest szívében, a Hold utcában árulják ezt a valóban rendkívül trendi luxusgarzont. A mintegy 650 ezer forintos négyzetméterár, ami az 57 négyzetméter után kért 36,9 millió forintból kalkulálható ki, közel sem tűnik barátinak, bár a minőséget és az egyedi dolgokat ugye…..
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..