Regisztráció Blogot indítok
Adatok

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepő eredménytől volt pár hete hangos a sajtó: még a kormánypártot is meglepte - állítólag Giró-Szász András percekig csak hápogott tőle, mint egy kacsa, de állítólag még a szeretett vezírnek is lesett tőle az álla és egy pillanatra levette a szemét az épp aktuális…..
Tényleg kevés viccesebb van annál, mint mikor az iskolaigazgatód Királyi Fallosz László, a helyettese meg Pöcshuszár Zsuzsanna. Az elmúlt héten már majdnem ötezren pornolájzolták a Batthyány Lajos Gimnázium oldalát, legtöbbször persze a tanárokat. Minden tizedik…..
2013.11.30 07:05:52
@Zalai Tamás: collateral damage
Állását veszítheti az agorafóbiás bíró, a depressziós bírósági fogalmazó, a tájékozódási zavarral küzdő közjegyző akkor is, ha alkalmasságukat megvizsgálták, és munkáját makulátlanul végzik. Nincs biztonságban a saját pénzügyeit nehezen intéző ápoló sem. Nem az agorafóbia, a tájékozódási zavar, a…..
Subba Subba art: Pinakötő 2013.11.29 09:54:00
Na. Ő meg azt találta ki, hogy 28 napon keresztül a mókusába felszuszakolt fonállal köt, amiből persze nem maradnak ki azok a napok sem. Mindezt azért, hogy értsd már meg, a pinában nincsen semmi különös és hogy tök természetes, hogy van pinája és hogy ne akadj fel, ha…..
A szórólapozás agresszív alfajával találkozott naiv lakó házuk bejárati ajtaján. A jelek szerint vegyi eszközök nélkül nem lehet eltávolítani a Pizza King reklámját az üvegről: Az alábbi matricát a panelházunk bejárati üvegajtajára ragasztották tegnap éjjel. Nem tudom,…..
Naked Lina Diamond 2013.11.29 06:01:39
..
2013.11.30 06:49:01
B. Csejtei Ildikó, a TV2 marketing és kommunikációs igazgatója a tévés piacról és a csatorna marketingfogásairól tartott előadást szerdán a BME hallgatóinak. A címlapgyanús arcok mutogatása mellett a nézettség növelésére is törekszenek, így tavasszal folytatódik Az…..