Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SyntaxError

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
lehet-e egyáltalán a test aspektusairól beszélni, bízhatunk-e a test ítélőképességében, vagy bárminek is abbéli képességében, hogy megfelelő ítéletet alkothat a magán kívül álló világról az érzékelés nyomvonalán, tudja-e a test, hogy mit érez, vagy az elme tudja, ösztön-e tudni, figyelmen kívül…..
azt mondja, hogy ez valami okkult tudomány, a hormonok félresikerült, toxikus aktusa az agyban, de mit tud ő a félresikerülésről, azon kívül, hogy ha a tökéletesség eszménye, mint olyan, létezésre lenne optimalizálva, ez lehetne a maradéktalan megcsúfolása, egy ordító pontatlanság a téridőben, egy…..
Szilánkosch tükör-huzat #67. 2021.10.24 18:46:02
üres tér, a radiátoron macskával; ezt most be kéne keretezni, a zárt szélek egyértelműsítik a holt, csak a mit nem, ez örökzöld, mint egy reneszánsz festmény, amit nem akarsz a szalonban látni. ez olyan érzés lehet, mint határozatlan névelőnek lenni, hogy elméleti síkon nem vagy létező személy,…..
a foltokat nézed, a szemhéj beázásait csütörtök délután. a csövekben pisztrángok úsznak, hallod a falon át, ahogy a rozsda és a sokmillió apró pikkely összeér; súrlódás egy meszesedő verőérben.most nem alkalmas, mondod magadnak, olyasmire gondolni, amit szeretsz, ezek csak süketnéma halak a falban,…..
Szilánkosch tükör-huzat 6,23 2021.08.20 02:40:43
azt mondja lelkileg van összetörve, és én ezt valahogy mindig úgy képzelem, hogy habkarikák vannak a szervei közt darabokban, pár percig éli még a déli dackorszakát, feláll az asztaltól, tenyérrel nyomatékosítja a létezését, bele a lapba, hogy nem baj, lesz majd más, egy századik érzékcsalódás, mind…..
SyntaxError 2021.08.20 16:00:20
reggelente a szomszédos kőfejtőkig járnak az álmaid; olyan gyengéden zúznak szét, hogy észre sem veszed, ahogy millió hasznavehetetlen komponensre bomlasz. a torkodat eltorlaszolják a beomlott szavak, amiket többé már nem mersz elmozdítani a helyükről, megszakad minden összeköttetés a…..
Szilánkosch tükör-huzat -zol. 2013.11.30 00:21:12
Tudod, amikor a várakozás egyszerre lesz olyan puhán-nyálkás, hogy egy elegáns mozdulattal végig tudnád kenni a tarkódon, mint a rohadt gyurmát, és olyan zsibbadós, hogy végül bármit megadnál érte, ha anyádnak lenne egy huszonegy évet késett abortusza; magzati pózban fekszel valami lestrapált,…..
SyntaxError 2013.11.30 00:38:36