Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajnalfigyelo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor sokan példálóznak Ausztriával, és miközben persze a szomszédban sem minden megy úgy, ahogyan az ember esetleg elképzeli, azért bőven akad, amit érdemes lenne átvenni tőlük, vagy legalább megfontolni az átvételét. Ezeket szedte össze Gergely, aki a Magyarország 2.0 pályázatra küldte el…..
Hajnalfigyelo 2016.07.18 17:08:59
@Badeni_lakos: Igazad van! Nem csak ők okozzák a problémát! De Matolcsyt, akkor sem tartom kompetens személynek. Inkább egyfajta lakájnak. Lojális, de ostoba.

Az alacsony kamatszinttel kapcsolatban szintúgy egyetértek. Túl sok a jogi akadékoskodás, és az állami beavatkozás. Emiatt nem akarja a kutya se felvenni. Jah, és emiatt tekintik Mo-t kockázatos befektetési környezetnek. Ha túl jó vagy, jön "állambácsi lefölözni a hasznot...
Hajnalfigyelo 2016.07.18 17:21:51
@Ödenburger [Hu/At]: A régebbi korosztállyal kapcsolatban egyetértek. 45 fölött nem olyan biztos, az digitális tudás. De a fiatalok, már egész jól értenek hozzá. Személy szerint én ezt tapasztalom. Mindenesetre érdekesek a tapasztalataid, bár gondolom a munkád hozzájárul egyfajta szubjektivitáshoz.

A politikai mentalitással kapcsolatban kicsit vitatkoznék. Ha annyira rossz lenne, mint Magyarországon, akkor nagyjából ugyanott állnának, mint mi. Hiába a hosszabb idejű kapitalista berendezkedés, az nem tud mindent kompenzálni. Csak egy dolgot említsek: Burgenland tartomány fejlesztése példaértékű volt. (www.portfolio.hu/unios_forrasok/gazdasagfejlesztes/igy_gazdagodtak_meg_a_sogoraink_az_eu-tamogatasokbol.228290.html)
Nem beszélek napi szinten osztrákokkal, de amúgy Ausztriában lakom. A korrupciót, meg az összefonódásokat én is szoktam olvasni, de kevésbé ijesztő, mint Magyarországon.
Mivel az első epizód (Az élőhalottak visszatérnek) mind kritikai, mind bevételi tekintetben sikert könyvelhetett el, nem volt kérdés, hogy készül e folytatás. Erre 3 évet kellett várni, de a végeredmény láttán nem sokan csapkodták tenyereiket örömükben, nem véletlenül. Hiszen…..
Pár napja a youtube-on olyan videókat nézegettem, ahol összeszedték az általánosságba vett legjobb filmeket. Itt most tényleg a legkiemelkedőbb, igazi művészeti alkotásokról van szó. Szerencsémre, jó pár darab ismerős volt, mint például Rekviem egy álomért, A remény rabjai,…..