Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LUI

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A Bödön meg a Tehén 2009.03.20 20:20:00
Emlékeznek még a Bödönre? A fogyasztáscsökkentő-teljesítménynövelő csodaszerre? Winkler hosszútávú tesztje lassan a végéhez ér, nemsokára előjön a farbával. Engem is érdekel, de nagyon titkolózik, nem lehet belőle érdemi információt kiszedni.Valami miatt nem hagyja…..
Gábor a jelek szerint beszopott egy ordas uzsorakamatot a BankPlusnál. Túl aprók voltak az apróbetűk, tényleg létezhet ilyen konstrukció? 2006 májusban vettem egy használt gépjárművet, sajnos csak hitelre, és mivel sürgősemn kellett, ezért nem nagyon tudtam válogatni az…..
Még egy hónapja sem szűnt meg, máris van, aki visszasírja a MÁV biztosítót. S.S. autójába július elején szaladt bele egy mávos, pénzt viszont azóta sem látott senkitől: Július elején hátulról belémszaladtak, és Máv biztosított volt az okozó gépjármű, viszont nem a…..
A Homár még nem találkozott élőben ezzel a rendszerrel, de Renáta levele alapján arrafelé is hasraütésre bírságolnak. Elvileg az autók ablakába helyezett kilyukasztgatott parkolószelvények igazolják az előre fizetett parkolást, esetünkben azonban csalással vádolták a…..
AZ ELSŐ SZŐKE HAJSZÁLNÁL, MÉG CSAK A VÉLETLENRE GONDOLTAM, DE MIKOR A MÁSODIK, FEKETE SZŐRSZÁLAT TALÁLTUK MEG A PIZZA TÉSZTÁJÁBA BELESÜLVE (ERRŐL MELLÉKELEK IS 3 KÉPET, A SZŐKE PINASZÖRT CSAK SIMÁN FÉLREDOBTAM), AKKOR BIZONYOSSÁ VÁLT, HOGY VALAKI JÓT DUGOTT A PIZZÁMON,…..
Szürkületi zóna vagy átmeneti memóriazavar okozhatta, hogy a MOL-kúton 34 liter helyett 36-ot kellett fizentie naiv ügyfélnek? Tegnap tankoltam a MOL egy kisebb- négy kutas - töltőállomásánál egy magyarországi kisvárosban. Ketten dolgoztak, egy hölgy a kasszában és egy kutas…..