Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prérifarkas

4 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!Korábban már szerepelt az oldalon Tyrion, a cumis cicánk. Azóta kiderült, hogy Tyrion igencsak rászolgál a nevére, ugyanis vese dysplasiás, ezért nem akart eleinte nőni. Sajnos az orvosok nem jósolnak neki hosszú életet, de persze mindent elkövetünk, hogy ez minél…..
prérifarkas 2011.12.06 16:59:09
"Sziasztok! Ő a legújabb cicánk: Menyus. Nagyon játékos cica, és folyton keresi az ember társaságát. Egy percre sem lehet egyedül hagyni. :-) A képek fürdés után készültek de még így is tiszta kormos. Megnézte az üstöt aulról... :D Ha valakinek van vörös…..
prérifarkas 2011.09.01 11:37:12
www.allatok.info honlapon rengeteg gazdára váró kiscica, sok vörös is.
nekünk is onnan lett cicánk, aki homokszínű-cirmos (vagyis kimosott-vörös).
"Sziasztok!Eddig a nagyvilágból küldözgettem cukiságokat, de nem kell mindig távoli tájakra utazni szívmelengető fotókért, néha elég öt utcányira is átsétálni egy ismerőshöz (ha már sajnos nincs saját kedvenc a sok utazás miatt. :-)Ízisz egy benzinkútnál tengette…..
prérifarkas 2011.04.15 10:08:44
Bár ezeknek van már gazdája, rengeteg cicának nincs. Mindenki megtalálhatja az igazit itt: www.allatok.info. Ez számos menhely "adatbázisait" egyesíti, pontos leírásokkal, képekkel!
Ja és ne csak kiscicában gondolkodjatok! Sok felnőtt macska is elárvult.
"Szia Cukiság!Sikerült megszereznem a legújabb sikervárományos hollywoody rajzfilm pár kockáját és a sztori elejét. ;-) A történet két sirályról szól, egy alacsony kövérről és egy magas soványról. Egy olasz vasútállomáson várják az amerikai nagybácsijukat (1. kép),…..
Megtartva a blog eredeti célkitűzéseit, a továbbiakban is az analitikus adatgyűjtésre és a személyes történetekre szeretnénk fektetni a hangsúlyt. Szűklátókörű lenne viszont az a hozzáállás, hogy átugorjuk mindazokat az erőfeszítéseket, amelyekkel azok, akiknek erre…..
"Kedves Cukiság!Szeretném bemutatni Sebastiant, a kis rigót. Sajnos leverték a fészkét, még nagyon pici és csupasz volt, nem hagyhattam ott, mivel nagyon gyorsan megette volna egy kutya. Így mindent elolvastam, amit csak lehetett, és végül sikeresen felneveltük. Nagyon-nagyon…..
prérifarkas 2011.01.17 16:04:21
Clandestino Rosas 2019 2010.08.15 01:58:00
Ez a lakcímem Santiagóban, Rosas utca 2019, hamarosan ideiglenes lakcímkártyám is lesz. A 2019 nem azt jelenti, hogy 1010 darab házzal arrébb kezdődik az utca, hanem hogy 2019 méterrel. A spanyol gyarmatokon, ahol a terepviszonyok lehetővé tették, a hódítók az egykori római légiós…..
"Pesterzsébeten márc. 26-án hajnalban valaki besurrant a kertbe, kinyitotta a kutyaháznak kialakított garázs ajtaját, a kis 5 hónapos Sütike pedig kiszaladhatott. Másnap még látták a Nagysándor József utca környékén, a Pannónia utcában, de sajnos nem fogták be. Süti…..
Ma a metrón egy vak hölgyet láttam, mellette feküdt a vakvezető kutyája. Egy ideig néztem, aztán elhagyva a megállót, az utastájékoztató hang bemondta, hogy a Forgách utca következik. Abban a pillanatban a kutya egy pillanat alatt felállt, a gazdája megdicsérte, majd az ajtóhoz…..
Ma adtam egy rövid interjút a jövő héten megjelenő Barikád című hetilapnak. Sejtem, hogy sokaknak (innen is és onnan is) nem tetszik majd a megjelenésem a lapban, ezzel kapcsolatban azonban elég határozott a véleményem: ha kérdeznek, ráadásul érdekes dolgokról és még bele is…..
Ma 3 éves a Cukiság blog! Köszönjük drága olvasóinknak a sok képet és videót, amit küldtek nekünk és amitől ilyen nagyszerű cukibázissá válhattunk. Továbbra is tartsanak velünk, mi itt leszünk és adagoljuk a betevőt, ahogy csak bírjuk...
A szumátrai dzsungel mélyén felállított speciális kamerák eddig még sosem látott felvételeket készítettek egy ritka anyatigrisről és kölykeiről. Jelenleg mindössze 400 szumátrai tigris él a vadonban. Életterük csökkenése és az orvvadászat miatt számuk egyre…..
prérifarkas 2010.01.10 10:42:21
"Ő, az én 7 hónapos – már a hatodik – „kukoricamalac”-om, Béla. (A lányom adta a nevét.) Eddigi malacaim el voltak mindenkitől különítve. Béla az ágyam fejénél van telepítve: a társam lett. (Én a 63-ikat taposom.) Jó, hogy itt van, balhézik,…..
Drága olvasóink, az Alvó és/vagy téli állat pályázatunk végéhez érkeztünk. Ahogy a kiírásban is olvashatták, december 20-a éjfélig vártuk a képeket, de a kimaradt és a később érkezett fotókat is igyekszünk bemutatni, hiszen pályázaton kívül is megér mind egy-egy cuki…..
Ő itt József, Ádám macskája, aki a gazdi szerint nagyon tud élni. Ez látszik is...
prérifarkas 2009.12.30 23:03:35
Na és ez lesz, ha Sixx beszerez még egy macskát...
prérifarkas 2009.11.16 21:07:58
Képeink az alakuló közgyűlésen készültek. Szóval ők Lina és Karcsi. A gazdijuk, Andrea sajnos nem írta meg, hogy melyik név kihez tartozik, de szerintünk inkább a cicával barátságos kutya a Karcsibb. Önök szerint? ..
Na, alakul már a könyököm, gépelni már tudok. Igaz, hamar fárad. Jöjjön ennek örömére egy sztori, amelynek főszereplője nem volt olyan szerencsés, mint én. Igaz ő nem egy aknafedélell, hanem egy igaz belgrádi állattal találkozott. Azzal a fajtával, aki nem csak hadonászni…..
prérifarkas 2009.09.06 19:45:41
"Fülöp igazi vizikutya, tóközelben nem lehet póráz nélkül elengedni, mert egyszerűen elúszik. Cáfolom, hogy a bulldog fejnehéz, bár kétségtelenül nem szeli a habokat, mint egy vizsla, inkább csak úgy úszik, mint a nénik a medencében. Hangtalanul suhan a vízben, épp csak a…..
prérifarkas 2009.08.03 19:34:11
Nyári, vizes állat pályázatunk első versenyzője a képen látható görény. Naponta mutatunk egy vizes állatot, aztán majd lehet szavazni."Ő Réni. Kupakot halászni imád. Hát utána a fürdés már nem jött be neki annyira" - írta gazdája, Zsófi...
Szépséges, halvány rózsaszín, masnis táska a Dolce & Gabbanától. Igazán ízléses, finom kis darab. Ha a márkajelzés nem lenne ennyire feltűnő (bár ennyi még talán éppen belefér), még jobban szeretném.....
prérifarkas 2009.07.07 11:51:32
A GQ magazinban jelentek meg a képek, az akkor még igencsak hamvas Drew Barrymore-ról... bár ő a mai napig megőrizte kislányos báját...