Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viccca Verza (törölt)

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok jobboldali barátom, ismerősöm és rokonom van. Nagyon jól megvagyunk egymással, mert mindannyian úgy gondoljuk, hogy attól, hogy másképp látjuk a dolgokat és másképp vélekedünk a világról, még nem kell egymás torkának esnünk. És bármilyen szörnyű liberálisnak is hangzik…..
Elképesztő dolog történt a napokban, de mintha ennek súlyát nem érzékelné a média vagy a keresztény közösség: az ENSZ felszólította a Szentszéket, hogy többek között bírálja fölül tanítását a fogamzásgátlás és a terhességmegszakítás témakörében. A legnagyobb…..
Viccca Verza (törölt) 2014.02.08 23:46:14
@meszena:

Szerencsére nem kell a katolikusokat lejáratni, az ilyen életidegen kinyilatkoztatásokkal megteszitek ti ezt magatoktól is. Ostoba szentfazekak!

Hna mentem is innen, de majd elmormolok egy imát a szellemi épségetek üdvére, ezt megígérem.
Viccca Verza (törölt) 2014.02.08 23:49:55
@susu64:

Igen, olyannyira, hogy drasztikusan csökken évről évre a hívők, és a papok száma is. :-) Tudod a logika és a hit nem egy talajon terem, de köszönöm én jól állok a magamén! :-) Àmen.
Viccca Verza (törölt) 2014.02.09 09:45:03
@J.László:

Ember! Az első liberálisok pont, hogy Jézus követői voltak, és maga Jézus, aki a szeretet nyelvén harcolt az ortodox papság ellen, akik végül megfeszítették ezért!!

Az más kérdés,hogy a katolikus vallás ezek után elvadult, és a frusztrált emberek menedékévé változott a reális világgal szemben. Amit Ti most képviseltek, az pont az ami ellen a korai keresztények harcoltak, és meghaltak, ósdi dogmák, és megbélyegzés!
A hétköznapok egyik főszereplője a pénz. Akarva-akaratlanul is azon töpreng az ember, hogyan kereshetne többet. Aki nagyon keveset keres az azért, mert a számlákat fizetni kell, ott a hitel és még élni is kell. Aki nagyon sokat keres, azért mert még hosszabb nyaralás kell, még…..
Viccca Verza (törölt) 2014.02.03 21:55:19
@me.thinks:

Köszönet a bíztatásért, sok sikert kívánok én is Neked!

Még egy záró gondolat, szinte minden barátom vállalkozó, cégvezető, mert ezt a kreatív embertipust kedvelem, velük lehet együtt tovább gondolni a jövőt, és soha de soha nincsen siránkozás,még a nehéz helyzetekben is a megoldásra koncentrálnak. Sok tehetséges ember pedig csak azért nem viszi semmire, mert nincsen kapcsolati tőkéje hozzá, mivel nem csak csinálni kell tudni, hanem eladni is a sztorit.
KÜMA Repülj 140 karakterért! 2014.02.02 17:50:46
Ugye nem felejtettétek el, hogy két brüsszeli repülőjegyet ajándékozunk jövő hétfőn induló játékunk nyertesének? A feladatot most prezentáljuk legeslegelőször, íme, eredményes spekulálást kívánunk mindenkinek! Áldás vagy átok magyarnak lenni? Kik vagyunk mi, magyarok…..
A pár ezer forintos tételek mellett nagyobb összegek is gazdát cserélnek teljesen hétköznapi emberek kenőpénzes sztorijaiban. Százezres nagyságrendű részesedést kér magának a minisztériumi tisztviselő, az áruház árubeszerzője, a vízmű dolgozója, a kirendelt ügyvéd és a…..
Marxot átírva: ami tragédiának indult, az végül a mi esetünkben is bohózatba fúl? A Fidesz országos rablóhadjárata, amiről nem régen még komikus módon azt terjesztették, hogy valamilyen kifürkészhetetlen módon a közjót szolgálja (bullshit, Mom), egyetlen felszabadító…..
Y-GEN Ez nem az én világom. 2014.01.20 11:01:36
Ezen a felvételen Orbán Viktor vall jövőbeli terveiről 1989-ben. Beszél édesapjával helyenként viharos kapcsolatáról, focikarrierjéről, Simicskáról, valamint politikai és tudományos ambícióról is. Ami számunkra igazán érdekes lehet, az a következő gondolata: "Tehát az,…..
Kihallatszott, hogy az egyik nővér megkérdezte a másikat, idézni fogom szó szerint "nem mész oda ? válasz : megy a faszom , ha oda megyek is , csak azért, hogy a száját betapasszam". Tisztelt Cím !     Bár, nem állt szándékomban megosztani számomra idegen emberekkel,…..
Viccca Verza (törölt) 2014.01.15 09:30:41
@ritmikus csimpifon:

Nem, nem, Te valóban egy érzéketlen, tahó bunkó vagy, gondolom éppen a virslidet főzöd egy kórház ügyeletén és véded a mundér becsületét. A picsába ki kellene rugni téged, és a fajtádból az összeset!
Az itt megjelent korábbi posztok ismeretében azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy ez nem a szokásos liberális, „ha az amcsik a szádba szarnak, te azt is örömmel szopogatod” szellemiségű blog. Mert bár az Atlanti-óceán túlpartján tombol a liberálfasizmus (bármennyire is ellentmondásosnak tűnik a…..
ENTERTAINMENT WEAKLY - Szöllősy-Csák Gergely humorista, stand-up komikus valahogy behackelte magát az m1 Híradójába. Fogalmunk sincs, mi vitte rá a műsor készítőit, hogy a Cirkuszfesztivál helyszínéről élőben kapcsolják őt, de valószínűleg őket is meglepte az a humorbomba,…..
Viccca Verza (törölt) 2014.01.11 13:44:33
Az igazság az, hogy az év végén a taxizás vitte el az időmet a blogolás helyett. Szerencsére nem volt időm a gondokkal foglalkozni, mert volt munka, persze csak "volt", mert már megint behalt az egész:( Erről már teljesen felesleges lenne siránkozni, mert már ezerszer leírtam, hogy…..
Tegnap a dohányzás korlátozásának lehetséges módjáról, az adóemelésről írtunk, ma egy másik szenvedély, a marihuána van soron. Colorado államban január elsejével lett legális a marihuána árusítása, ráadásul nem csak gyógyászati célból. Így a boltok előtt kígyóztak a…..
Javasolnék egy kollektív újévi fogadalmat: 2014 szilveszteréig, vagyis mostantól számítva háromszázhatvanegynéhány nap alatt érjük el, hogy tiltsák be a szilveszteri petárdázást Magyarországon. Betiltás alatt azt értem, hogy végre valóban és határozottan kriminalizálják…..
Viccca Verza (törölt) 2014.01.01 23:42:14
@nagyfeszültség:

Igen, az. De engedtessék meg a proliknak is, higy ezzel játszanak amikor éppen legálisan megtehetik. Tudod miért? Hogy a Te szórakozásodba se ugasson bele senki ha éppen csinálod! Èlni, és élni hagyni! Vagy álljunk be mindannyian otthon ücsörgő macskás néninek, és jelentsünk fel mindenkit aki elmegy az ablakunk alatt, az lenne egy szép világ. Igenis legyen joga az embereknek néha baromnak is lenni!
A pornó műfaját nem sokáig műveltem. Nehezen ment az a közöny, ami ott megjelenik egymással szemben az emberekben. Külsőségek nagyon fontosak, a haverkodás, nyalizás, fejben meg nem voltak erősek a pornósok. Látom, hogyan lehet beragadni abba a szakmába, egyik egykori partneremet…..
Viccca Verza (törölt) 2014.01.01 22:49:37
@Yanacska:

Nagyon jó tanács, csak éppen a sima szex utána olyan lesz mint átülni merciből a trabiba. Inkább ne reklámozd a kólás dugást..
Több ízben is szó esett már arról, mi vonzza a nőket a férfiakban (I., II., III., IV., V., VI., VII.). A kérdés természetesen összetett, s előfordul, hogy sokféle szempontot kell mérlegelni, azonban úgy tűnik, bizonyos prioritások szinte minden esetben megfigyelhetők. Olyanok,…..
Olyan sokan kérdezik: miért jutottunk ide? És sokan azt is megkérdezik: miért rosszabb a politikai elitünk, mint másoknak? Először is nem (sokkal) rosszabb. Természetesen elég rossz. De nem hiszem, hogy önmagában arról van szó, hogy a politikusok személyes gyengesége okozza minden…..
Viccca Verza (törölt) 2013.12.27 12:59:09
@Csetepaté márki:

Szégyen, de bevallom, hogy anno szavaztam a fideszre, hittem bennük, és az ideáikban. Igazán csak akkor leptek meg amikor kormányra kerültek 98 ban, és jöttek a mocskos ügyek, kiderül, hogy ők sem jobbak semmivel sem. De amit most művelnek ezt elképzelni sem tudtam volna.. Hogyan néznek reggel a tükörbe reggel ezek a srácok? Mire gondolnak amikor a szekrényben a kezükbe akad a farmerszerkó amit a parlamentben viseltek? Tényleg így kifordultak magukból, hogy most azt teszik ami ellen az egész fiatalságukban harcoltak? Mindent elárultak amiért hittem nekik egykor. Most már csak becsmérlő kifejezésnek, gyűjtőfogalomnak használom a fideszes jelzőt, ostobákra, és tudatlanokra.
Viccca Verza (törölt) 2013.12.27 15:36:49
@Csetepaté márki:

Csak pártunszimpátiám van:jobbik és a fidesz. Tudom, hogy nem buknak meg, és lesz mèg 4 év ámokfutás, nem leszünk gyarmat, és társai. Még az sem vígasztal, hogy csak olyan fideszeseket ismerek akik életükben nem olvastak el egy gazdasági hetilapot.
Viccca Verza (törölt) 2013.12.27 15:39:07
@tribon:

Az egyetlen amit Zagyváék eltudnának vezetni az a 6-os villamos a körúton. :-)
Sokan naivan hihettük, hogy aki szerint két tankönyv nem kettőt jelent, hanem sokkal többet, annak szellemi mélyrepülése végre-valahára tényleg megfogta a padlót, és ennél már nincs lejjebb. De van. Karácsony előtt Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár asszony röpke egy hét…..
Valami rossz viccnek gondoltam, mikor olvastam a HVG-n a Református Szeretetszolgálat közleményét, miszerint „Felejthetetlen estét” szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és „más közéleti személyiségekkel”, sajtónyilvánosan egy budapesti…..
Polgárda Stadionokat, de kinek? :( 2013.12.22 17:12:21
Balliberális körökben örök kérdés, hogy kiknek építi vajon a stadionokat ez a szemét kormány. Nos, szeretnénk válasz gyanánt egy kis csokrot átnyújtani ennek az egyáltalán beszűkült, tájékozott, sokat látott, tapasztalt és rendkívül okos rétegnek. Durván egyharmad…..
Schobert Norbi papíron egy szerethető, sőt, tiszteletreméltó figura: sikeres vállalkozó, aki a semmiből épített fel egy saját márkát, saját franchise-t. Arra tette fel az életét, hogy az emberek egészségéért küzdjön, minden terméke erre irányul, edzéseket vezényel le,…..
Vigyázat, az alábbi poszt heveny dicséretet tartalmaz!  Néztem a minap az Eurosporton a vicces videós műsort (ahol taknyolnak a sportolók és agyatlan szurkolók idióta jelmezben isszák a sört) és a szokásos reklámblokkban megjelent egy imázsfilm. Alapvetően ezek elég…..
PopKult Az okos az új szexi!? 2013.12.14 12:00:26
Online felmérést készített a magyar hölgyek párválasztási szokásairól a Comedy Central. A humorcsatornánál a legmenőbb geek-sorozat, az Agymenők kapcsán merült fel a kérdés: vajon csak a tévében működik a kockák vonzereje, vagy a valóságban is tarolnak az elvont…..