Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsitmásképpen

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben feltett kérdés képes hatalmas indulatokat kiváltani, ami persze nem is csoda. A felvetés még izgalmasabbá válik majd a második generáció (azaz a már külföldön született gyerekek) esetében, hiszen mint a mai ajánló egyik szerzője is megjegyzi: az Ausztriában született,…..
A héten kértelek titeket, hogy örökítsétek meg a tavasz egy számotokra szép, érdekes vagy jellegzetes pillanatait ott, ahol éltek. Többen is küldtek képeket, amikért nagy köszönet a fotósoknak. Számomra ezek a képek is igazolják, hogy miért az egyik legszebb évszak a tavasz…..
Pár napja eszembe jutott, mi lenne, ha megkérnélek Titeket, küldjetek képet március 15-ről. Nem kellett ünnepinek lennie (bár akadt ilyen is), a cél az volt, hogy ragadjunk meg egy pillanatot, vagy csak egy hangulatot a nemzeti ünnepen, mutassuk meg, milyen sokfelé élünk a világban…..
Brüsszel igazán különleges hely lehet, hiszen miközben Belgiumban van, az Európai Unió központjaként jóval több egy „egyszerű” fővárosnál, hiszen oda koncentrálódik az európai politikai döntéshozatal jelentős része. Mai szerzőnk, Nitnitnit párja az Európai Bizottságnál…..