Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esti kornél-ia

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2007-ben "egyetlen tollvonással" bezárt OPNI (Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet, közkeletű nevén a Lipót) ma is üresen áll. Hogy miért zárták be és miért nem használják ma sem semmire, arról elég sokan, elég sokfélét írtak. Alighanem valaki kinézte magának…..
Történelmi csapást mért a HC Csíkszereda a Steaua Bucurestire. Élt a lehetőséggel, és már az első fővárosi mérkőzésen kiharcolta a döntőbe jutást a román bajnokságban. A döntőben csíkszeredai rangadó lesz, hiszen a Sportclub már korábban bebiztosította a…..
A spanom azt mondja, hogy tapasztalatai szerint az utóbbi években a díjak, ösztöndíjak megítélésénél, irodalmi estek szervezésekor, egy-egy tematikus folyóiratszám  szerkesztésekor a "természetesen" túlnyomórészt férfiakból álló kuratórium/szerkesztőség …..
Magamra nyitottam kedvenc lapomat, és ezt találtam: Can Togay János, a berlini Collegium Hungaricum új igazgatója a nőírókat teszi kirakatba Berlinben: célja, hogy 2009-re a német fővárosban láthatóan legyen jelen a magyar női irodalom. „Az elkövetkezendő időben nem fogok…..