Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CIB poszt toló

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy kérdés, ami folyton kísért. Egy kérdés, ami újra és újra megtalál a projektek során. Ezerszer megválaszoltam már, és már nem akarom soha többször, ezért most megírom a választ mindenkinek, akit érdekel. Aztán ha megkérdezik, nem mondok majd semmit, csak átadok egy kis…..
László telefonon beleegyezett, hogy biztonságosabb azonosítás bevezetése miatt új szerződéset köt a CIB-bel, amit kicsit megnehezít, hogy még fél évig külföldön tartózkodik. Az ügyintéző azt mondta neki, hogy még odébb van a program bevezetése, aztán szeptemberben…..
CIB poszt toló 2013.11.28 20:28:31
@BelAmi: újfent elmondom, ha a posztból nem jött volna le világosan: ez magánszemély számlája esetében működik, társas vállalkozásénál (mint jelen esetben) nem. Bankfiókba kell zarándolokni, Kelet felé fordulva elmormolni egy fohászt a hívószámom felvillanására várakozva, majd egy halk "KöszönömIstenem" kíséretében hálát adni, hogy a XXI. században, a papírmentes iroda korában néhány fányi papírt kiköpettek a nyomtatóval.
CIB poszt toló 2013.11.28 21:07:14
@BelAmi: Ha így nézzük akkor jogos, de a rendszer nekem kicsit túlbiztosítottnak tűnik. Internet bankon+telefonos ügyfélszolgálaton keresztül miért nem lehet szimplán elintézni a dolgot? Ha egy rosszfiú valahogy bejut a netbankba, akkor nem az lesz az első dolga, hogy tokent aktivál magának, hanem átutal minden pénzt egy kajmán-szigeteki számlára. Plusz a meghatalmazáson rajta van, hogy amikor a meghatalmazott bemegy a bankba, akkor fel fognak hívni engem a bank nyilvántartásában rögzített telefonszámon, hogy megkérdezzék: tényleg az ül-e ott akit én meghatalmaztam.

Röhej, hogy egy hitelkártyát az emberre tudnak tukmálni a telefonban elnyögött "jó, igen, rendben", mint "szerződéskötés" alapján, de egy nyamvadt token aktiválás, az nem megy.

A meghatalmazás alapjában véve nem lenne gond, csak találnák már ki végre, hogy PONTOSAN mi álljon rajta...
CIB poszt toló 2013.12.02 14:41:04