Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betty020

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Verge írja, hogy a hacker nem hazudott, és elérhető a Trónok harca hetedik évadának vasárnap bemutatásra kerülő negyedik epizódja. Egyelőre nem tudni, hova töltötték fel a cuccot, így azt sem tudni, milyen minőségű, hogy a végleges verzióról van-e szó vagy olyanról, amiben a Fal egy zöld háttér…..
betty020 2017.08.04 19:26:55
@rockjano: Szia, honnan sikerült letöltened? Sehol sem találom :(
betty020 2017.08.05 11:34:48
@rockjano: Köszike, így meglesz :)
Emma nem írt számokat, így nem tudjuk összehasonlítani UPC-csomagjainak eredeti árait a szüneteltetettekkel, de sajnos csak a díj miatt nem érdemes kutyáznia a céget, mert a többi szolgáltatónál is így megy az élet. A törvény szerint igenis kérhetnek díjat a szüneteltetés…..
betty020 2015.03.15 13:38:49
@lcsaszar: Nem kell semmit visszaküldened, ez egy tájékoztató, ha valóban csak egy hónap volt hátra a hűségedből akkor pont egy hónap múlva érvényét veszti a dolog :)De szerintem értelmezhető a szövegből is. Ha te most úgy döntenél hogy lemondod az új szerződésed akkor viszont ez is és az új szerződés kedvezményei is beterhelésre kerülnek, de mivel újra kötötted valószínű nem akarod lemondani.
Nem izgatja a UPC-t, hogy azért kellene kimennie a szerelőnek, mert elpusztult a modem, se telefon, se interenet, csakazértis emailben válaszol. A szerelő persze nem ment hosszú hétvégén, úgyhogy naiv ügyfél biztos hogy 72 óránál tovább maradt minden nélkül: Szerencsés ember…..
betty020 2014.05.17 00:15:18
@atoszp: Neharagudj de az összes upc irodában sorban állás és minden egyéb nehézség nélkül cserélnek modem tápot meg távirányítót is, azt meg kizártnak tartom hogy 15 ezret kérjenek egy kiszállásért :D Értem én hogy nagyot akartál írni de előbb nézz utána a dolgoknak :D Viccesek ezek a kommentek a sok sérült fogyasztótól, vagy inkább szánalmas??!!!!