Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szajkó Gábor Krisztián

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Szajkó Gábor Krisztián 2019.02.05 13:59:15
Mindjárt karácsony, ezért amolyan ajándék gyanánt megsűrítjük az adásokat. Most éppen egy nem annyira retrós témával: ahogy tavaly is kibeszéltük az év legjobb játékait, idén is csináltunk egy ilyen adást, jól bevált vendégekkel. Szó esett a konkrét játékokon túl a PlayStation Classicról és a…..
Szajkó Gábor Krisztián 2019.02.05 13:30:29
@kemi242: Ez így egyáltalán nem igaz. Ha RTS alatt csak a Real-time stratégiákat értjük, abból valóban kevés van mostanság, de ha a körökre osztottakat is belevesszük, talán rózsásabb a helyzet mint valaha. Lásd pl. a Paradox játékokat. És a Paradox játékokat szerintem bátran lehet AAA-nek is nevezni, ha a minőségüket tekintjük.
De ha szigorúan real-time stratégiát keresünk, akkor is ott a közel 100 milliós nézettségű League of Legends és az egyéb MOBA-k. Igaz nem a klasszikus stratégiák, de stratégiák. Felesleges a PC-t temetni ilyen téren.
Egyébként régen ha egy játékot pár 100000 ember játszotta már nagy név volt. Ma a tömegjátéokat 10milliós nagyságrendben játszák. Ettől még nagyon sok minőségi "PC exkluzív" játék van, csak nem a jelenleg AAA-nak kategorizált játékok között kell keresni őket.
Nem ment ez olyan könnyen Kanye Westnek. Eredetileg február 11-én kellett volna jönnie a lemeznek, aminek menet közben már három címet adott, végül egy negyedik a The Life Of Pablo lett a befutó. Helyi idő szerint aznap délután lejátszotta az egész lemezt New Yorkban, de végül nem jelent meg az…..