Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strange91

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus hivatalosan is megerősítette, hogy a csapat védője, Giorgio Chiellini szombaton kihagyja az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntőt. Chiellini számára tegnap idő előtt ért véget az edzés, azt követően, hogy fájdalmat érzett a vádlijában. A klub akkor jelezte, hogy…..
strange91 2015.06.04 14:32:38
Chilei sajtóértesülések szerint az Arsenal érdeklődik Arturo Vidal iránt, ugyanakkor a játékos szerződéshosszabbításról tárgyal csapatával. A Chilevision jelentése szerint a középpályás 4 éves szerződést kötne az ágyúsokkal, más hírforrások viszont azt állítják, az…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a bajnoki cím mellé az Olasz Kupát is begyűjtő Juventus a nyári átigazolási időszak egyik célpontjának teheti meg a Tottenham Hotspur támadó középpályását, Érik Lamelát. A 23 esztendős argentin válogatott játékos 2013 augusztusában…..
strange91 2015.05.22 14:34:36
Az olasz és a spanyol sajtó értesülései szerint a Juventus bejelentkezett a Real Madrid középpályásáért, Sami Khediráért, akinek jelenlegi szerződése nyáron lejár a spanyol fővárosban. A 28 esztendős német válogatott játékos madridi pályafutása végéhez közelít, hiszen…..
strange91 2015.05.21 14:15:38
@FCB551: Ezt már leírták ugyanígy a Madriddal, Cityvel Psgvel. Szerintem Július előtt nem lesz semmi ebből. De ha okos a Juve megvárja az Eb-t jövőre ahol Pogba tényleg világsztár lehet. Addig csak képes elfocizni egy lehetségesen triplázó csapatban.
A Juventus két évtizednyi várakozás után nyerheti meg az Olasz Kupát, s ezzel elsőként szerezheti meg a tíz kupagyőzelemért járó ezüst csillagot. Az Öreg Hölgy utoljára a 1994-1995-ös szezonban tudta végső győzelemmel zárni a sorozatot, miután az akkor még két…..
A Juventus tizenkét esztendeje járt utoljára ennyire közel a Bajnokok Ligája elhódításához, s az elődöntőben történetesen akkor is a Real Madrid együttesén kellett túlverekednie magát ahhoz, hogy bejusson a fináléba. Míg az Öreg Hölgy akkor 2:1-es vereséget követően…..
A Juventus ismét nehéz rajtot vett a Bajnokok Ligája csoportkörében, s az Olimpiakosz Pireusztól elszenvedett vereség után a kiesés riasztó szele is megérintette, de egy huszáros hajrával végül az Atlético Madrid mögött megszerezte az A csoport második pozícióját, s így…..
A hazai pontvadászatban tizennégy pontnyi előnyt gyűjtő Juventusra rendkívül fontos és nehéz mérkőzés vár a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, hiszen Massimiliano Allegri fiainak Dortmundban kellene megőrizniük a Juventus Stadiumban szerzett szűkös előnyt a Borussia Dortmund…..
A Sassuolo szakmai vezetője, Eusebio Di Francesco nemrégiben elismerő szavakkal illette a Juventust, vagy, szemponttól függően, éles kritikát fogalmazott meg a többi klubbal szemben, mondván, hogy csak az olasz rekordbajnok fektet be az olasz fociba. A negyvenötéves tréner…..
A Boca Juniors elnöke, Daniel Angelici nemrégiben arról beszélt, hogy Carlos Tévez akár már a következő szezonra csatlakozhat a Boca Juniors csapatához, bár szerződése a Juventushoz köti. A csatár már egyértelművé tette, hogy nem kívánja megújítani szerződését,…..
A torinói székhelyű Tuttosport állítása szerint a jelenleg a Sassuolo együttesében szereplő Domenico Berardi pályafutása talán még sem olyan biztosan a Juventus zebracsíkos mezében folytatódhat, mint ahogyan azt az olasz sajtó, valamint a klub szimpatizánsai tudni vélték.  A…..
A Juventus kijelölte keretét a csapat soron következő bajnoki találkozójára, amelyen a bajnoki címvédő a középmezőnyben tanyázó Udinese együtteséhez látogat. A régóta sérült Kwadwo Asamoah és Rômulo mellett, Massimiliano Allegri ezúttal Arturo Vidalt és az eltiltását…..
strange91 2015.02.01 15:34:05
A Juventus a ma délután 18 órakor kezdődő Derby della Moléra a következő kerettel érkezik. Jó hír, hogy a tapasztalt francia szélső, Patrice Evra ismét Allegri mester rendelkezésére állhat, azonban a hiányzók névsora tetemes. Kwadwo Asamoah természetesen nem lehet ott…..
A Juventus keretet hirdetett a Malmö FF elleni idegenbeli Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen csak és kizárólag egy győzelem és a három pont lehet elfogadható, amennyiben a zebramezes csapat szeretné folytatni az európai kalandot. A Swedbank Stadionban a Juventusnak, a svéd…..
Aut vincere, aut mori ("Győzelem vagy halál") szól a latin mondás, amelyet a tavalyi évhez hasonlóan, idén is fel kell idéznünk a Juventus Bajnokok Ligája szereplése kapcsán. Lassan hagyománnyá válik, hogy a halálcsoportnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető kvartettbe…..
A Juventus kijelölte keretét a Hellas Verona elleni bajnoki találkozóra. A csapat ismét számíthat majd a Lazio ellen a kiállítás sorsára jutó, így az Inter elleni fölényes győzelmet kihagyó Gigi Buffonra, míg a sérüléssel bajlódó Andrea Barzagli bizonyosan hiányozni fog…..
Antonio Conte úgy érzi, hogy a Juventust nem lett volna szabad megfosztani egy góltól a „nagyon kiegyensúlyozott” Coppa Italia negyeddöntőben, amelyben az olasz bajnok 1-0 arányban alulmaradt és ezzel kiesett. A döntő gólt Gervinho lőtte tizenegy perccel a meccs vége előtt, a…..
strange91 2014.01.22 11:13:22
A Juventus kijelölte keretét az AS Roma elleni Olasz Kupa mérkőzésre. Az Öreg Hölgy a Sampdoria ellen diadalmaskodó kerettel vág majd neki a rangadónak, s az egyetlen változást Mirko Vučinić hiánya jelenti, hiszen a montenegrói támadó  jelen pillanatban Milánóban…..
A Juventus keretet hirdetett az FC København elleni sorsdöntő hazai Bajnokok Ligája mérkőzésre, amelyen a zebracsíkos csapatnak mind a három pontot be kell gyűjtenie ahhoz, hogy a csoportkör utolsó fordulójában esélye maradjon arra, hogy Isztambulban bebiztosítsa helyét a…..