Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tagnesrita

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Toni&Guy márkát szerintem senkinek sem kell bemutatnom, az újdonságait és termékeit viszont annál inkább! Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy a a kedvenc két termékemet a saját bőrömön keresztül reklámozhatom és ebben a testvérem és a barátaim is a…..
tagnesrita 2014.08.30 23:12:18
Kevés nő rendelkezik makulátlan bőrrel. Az arcápolási termékek tökéletesedésével azonban egyre több problémát tudunk megoldani egyszer és mindenkorra. Arcbőrünk érzékenysége jobban befolyásolja életünket, mint azt először gondolnánk, hiszen a leghétköznapibb helyzetben is…..
tagnesrita 2014.08.13 09:38:57
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
tagnesrita 2014.08.06 11:00:48
Az Allee Bevásárlóközpontban sétálgattam, amikor megpillantottam, egy nagyon dizájnos és színes standot a Marcha Ballerina-t, ahol stílusosan sorakoztak a szebbnél szebb balerina cipők! Nem is tétlenkedtem sokat, gyorsan elkezdtem próbálgatni őket. Egyik szebb volt, mint a másik,…..
tagnesrita 2014.07.16 09:20:23
A Mi Micsoda sorozat szinte minden magyar család könyvespolcán megtalálható: újra és újra olvassák generációk, folyamatosan keresve az új, különleges témákat. A kötetek igyekeznek lépést tartani a korral és mindig újszerű, naprakész ismereteket nyújtanak a kedves kis…..
tagnesrita 2014.07.09 10:13:54
Nagyon szeretem az IGAZ és VALÓSÁGOS történeteteket, ezért számomra mesébe illő a Szappanvarázs márkának a története, amit most szeretnék Veletek is megosztani. Egyszer volt, hol nem volt, volt két nő, két Anya – Ányesz és Kátya – akiknek a gyermekeik egy óvodába jártak.…..
tagnesrita 2014.07.02 20:16:18
Az Anyukák körében rendkívüli tempóban terjed a POCKET TRAILER hordozó pánt, amiről ha eddig még nem hallottál, akkor itt az ideje, hogy bemutassam Neked! Ugye ismerős az a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat és persze a kismotort is, esetenként pedig ezt még…..
tagnesrita 2014.06.25 14:19:43
A görögdinnye és a sárgabarack világszerte nagy favorit, ráadásul 2014-ben mindkét gyümölcs színe visszaköszön a színtrendekben is! Ha szeretnéd, hogy ajkaid mindig csókolnivalóan ápoltak legyenek, válassz a Labello Fruity Shine kollekciójából! A divatos színek, a csalogató…..
tagnesrita 2014.06.19 04:40:36
A nagy sikerre való tekintettel a BABA ismét szeretné megajándékozni hű rajongóit, akiket most különleges újdonsággal szeretne meglepni! Idén tavasszal a Babánál az egzotikus és frissítő kókusz kapta a főszerepet, melynek számtalan jótékony hatásai ismert, a hajra a többek…..
tagnesrita 2014.06.16 14:40:27
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
tagnesrita 2014.05.28 14:35:24
Kislányommal minden nap rengeteg időt töltök a szabadban és a játszótereken, ahol folyamatos kísértésnek vagyunk kitéve a különböző rollerek, motorok és biciklik láttán! Tudtam, hogy egyszer elérkezik az ideje, amikor be kell, hogy adjam a derekam egy-egy újabb kiegészítő…..
Úgy gondolom, hogy az 1920-as években beveztetett BABA márkát senkinek sem kell bemutatnom. Nemcsak kék-fehér pöttyös csomagolásával csábította el a vásárlókat, hanem a hozzá járó minőséggel és illatokkal egyaránt. A szappanok bevezetése és elterjedése után, tusfürdők,…..
A CRUCIANI HUNGARY bemutatta legújabb kedvenceik, melyek újabb színfolttal bővítik az amúgy sem hétköznapi palettájukat. Színesek, vidámak és must have darabjai minden szezonnak....:) A  pop art és a Cruciani C luxury pop divatjának rendevújából született az a limitált…..
tagnesrita 2014.05.07 16:56:51
Már többször említettem Nektek, hogy én szenvedélyes ékszergyűjtő vagyok, ezért Veletek is szeretném megosztani a rajongásomat. A Silver Islands Buda ékszer szigete is azokat a Hölgyeket várja, akik szeretik a stílusos és mutatós ékszereket, órákat, charmokat. Ezek olyan…..
tagnesrita 2014.04.23 14:51:59
Rengetegen jelentkeztetek a téli Openbag játékomra, ezért a nagy sikerre való tekintettel még egyszer elérkezett a nagy lehetőség! A téli változat után, megérkeztek a nyári, töltet nélküli hálózsákok! A nyári Openbag-et 22-24 fokig ajánlják, 1.0 tog vastagságnak…..
tagnesrita 2014.04.17 10:03:40
Egy újabb  fantasztikus céget szeretnék Nektek bemutatni, a Monkie-t, akik kizárólagos forgalmazói a Skip Hop, Franck&Fischer , Store !T valamint a Yeominis termékeknek. Ha még nem hallottál Róluk, akkor most bemutatom Őket Nektek, az első kiemelt választásom a Skip Hop…..
tagnesrita 2014.04.17 10:01:11
Nemsokára elindulhatunk megkeresni gyermekünkkel, hogy mit hozott a Húsvéti nyuszi, ám előtte érdemes egy picit szemezgetni a Játéksziget legújabb kínálatából, melyből biztosan megtatálod a tökéletes ajándékot a kislányodnak vagy a kisfiadnak egyaránt. A Sylvanian…..
tagnesrita 2014.04.10 14:13:01
Az ICE Watch óra 2007–ben egy szempillantás alatt fogalommá vált a nemzetközi óra és divat világban. A merész Belga designer csapat a szürke hétköznapok stílusát törte meg azzal, hogy a már megszokott óradivatot hátrahagyva, szinte a szivárvány minden színében pompázó…..
tagnesrita 2014.04.07 15:31:02
Tudtad, hogy a legintimebb ruhadarabunk, a melltartó 100 éves jubileumát ünnepli idén? Természetesen eme jeles alkalomból a világ egyik legnagyobb fehérnemű gyártó cége a TRIUMPH meghirdetett egy „méret missziót”, melynek keretében 100.000 Hölgyet invitálnak meg az…..
Nemsokára megérkezik a jóidő és eljön az ideje, amikor átpakolhatjuk a téli és a nyári ruháinkat! Én ilyenkor mindig hagyok magamnak időt a szelektálásra és nagynehezen sikerül is megszabadulnom 1-2 féltve őrzött kincsemtől, amik már évek óta nem voltak rajtam! Ez a…..
Ma már egyre kevesebb idő marad a kézzel készített különlegességek és meglepetések kivitelezésére, mégis fontos, hogy ne hagyjuk elveszni ezeket a különleges hagyományokat! Nem kell kétségbe esned, ha nem érzel magadban kellő kreativitást vagy nincs elég időd, hogy saját…..
Bábika a főhős, egy elsőosztályos kislány. Boszka mama az utolsó igazi boszorkány anyuka ezen a földön, és Bábika az ő egyetlen, aranyos, és nem mindig szófogadó kislánya. A mese és a valóság úgy keveredik ebben a Bábikás világban, mint ahogy egy kisgyerek fejében azok a…..
tagnesrita 2014.02.26 15:02:10
Kislányom Lilien egyre több információt szeretne magába szippantani, ezért a kirándulások és a sok játék mellett igyekszem egyre többet olvasni is Vele. Szerencsére nagyon szereti a színes és informatív mesekönyveket, ezért igyekszem minél kreatívabb és fantáziadúsabb meséket…..
tagnesrita 2014.01.29 13:57:25
A kislányom rendkívüli tempóban nő és fejlődik, így az elméje is egyre tudatosabb, ezért már pontosan tudja, hogy hogyan kell észrevétlenül „zsebre tenni” a Szüleit, illetve a Nagyszüleit...:) Én hiszek abban, hogyha egyenrangú partnerként kezeljük a gyermekünket és…..
Én már rengeteg variációt kipróbáltam a tökéletes paplan és kezeslábas megtalálására, mégis mindig arra jutottam, hogy egy hálózsákkal nem lehet hibázni! Hogy miért? ...biztosan nem fog kitakarózni és megfázni a kislányom, sőt még azon sem kell aggódnom, hogy magára…..
tagnesrita 2014.01.09 21:54:09