Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szőrpenge

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudtad, mennyivel előnyösebb és biztonságosabb az LPG a többi üzemanyaghoz képest! Az autógáz számos előnnyel és olyan járulékos haszonnal bír, mint a kisebb működtetési és fenntartási költség, ráadásul még a környezetet sem károsítja. Egyértelmű előnyt jelent a többi üzemanyaghoz képest,…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
szőrpenge 2014.01.08 08:02:22
@20agh: Kérlek, olvasd a kommenteket - vagy gondolkozz. A szabály addig szabály, amig ÉN úgy gondolom? 200-at akarni nem baj, ha hajnali 2-kor teszem, amikor csak én halhatok meg. Vagy pl. szerinted mit lett volna, ha csak Paul Walker hal meg, a haverja meg nem? Hogyan élt volna ez után? Ha majd lesz gyereket, annak persze mindig akkor es ott fogod engedni, amit csinálni akar? Kötve hiszem, de beszélhetünk róla 20 év múlva. Bocs.
Végy két jó színész, majd állítsad be őket a megfelelő fordulatszámra, és engedd szabadjára őket. Valószínűleg ez járt Baltasar Kormákur fejében, amikor megrendezte a 2 kaliber című akció-vígjátékot, ami pont olyan színvonalat ütött meg, amire bátran lehet rásütni,…..
Michael Jackson testi-lelki nyomorult volt. - vallotta meg Conrad Murray, amerikai orvos a betegéről azután, hogy szabadlábra helyezték a popkirály 2009-ben történt feltételezett megölése miatt. Murray az ausztrál Channel Nine tv-adónak adott exkluzív interjújában mesélt sokkoló…..