Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GChar.

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A suttogás határán egyensúlyozó lágy, alázatos hangon beszél hozzánk a tolmács, miközben Weiss Manfréd egykori birodalmába, a Csepel Művekbe hatolunk be. A régi vágású ipartelepen nagy vasdarabok között keresi útját a busz, rozsdás hullámlemezből épült csarnokok mellett…..
GChar. 2013.11.26 22:18:30
Üdv mindenkinek. Nem semmi vita keveredett itten. Sokáig, csak olvasgattam a hozzászólásokat, de most muszáj írnom mert, meg kell hogy védjem SB-t. Nem vagyok BMW párti és a japán gépeket se utálom, DE japán cégnél dolgozom és sajnos amit SB mond igaz. A tudásuk, szakértelmük nem több, mint a mienk, ellenben nagyon sok köztük a kétszínű, gerinctelen ember, akik simán meghazudtolják a másikat(azt hittem ez csak magyar cégekre jellemző). Tényleg nagyon megy nekik a mások beetetése, a külvilág felé csak a jó mutogatása. Egy példa cégünktől: rendeltünk új etalon készletet mérőeszközt kalibrálni, persze japánból. Meg is jött, zsír új made in Japan, csak hát nem tudta azt az értéket ami rá volt írva. Ezzel nem is lett volna gond, megreklamálod, hogy nem jó és kicserélteted. Csakhogy a nagy japán főnök közbeszólt, hogy nem reklamálhatjuk meg mert a mienket nem reklamáljuk ha szar akkor sem és kész! Szevasz. A statisztikában ez egy újabb tökéletes japán termék, csak a valóságban nem. Kidobtunk pár százezret és szereztünk máshonnan etalont.
Ennél sokkal durvább dolgok is vannak itt(természetesen sok a pozitív tapasztalat is, de a negatív sokkal több), de az nem ide tartozik.
Szóval, nem jobbak egyáltalán mint mi vagy mások és már egy kicsit tényleg túlzás és vicces ez a nagy japán nyalizás. Ezeket csak az tapasztalja meg és az érez így aki már dolgozott velük, a többiektől nem is várom, hogy megértsék, de jó lenne ha elhinnék hogy van ilyen és a valóságban nem minden olyan velük kapcsolatban mint ami a cikkből lejön.