Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyugyo.drone

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre aktuálisabb a téma, gondoltam összeszedem azokat a tudnivalókat, amik a témához kapcsolódnak - főleg az abszolút kezdőknek. Ezt a posztot nem elrettentésnek, hanem gondolatébresztőnek szánom, mindenki cselekedjen ezután belátása szerint. Az első és legfontosabb dolog, hogy a…..
gyugyo.drone 2013.11.26 19:50:56
2013 január óta repülök x.y. drónnal túl vagyok több mint 200 starton. Legalább akkora odafigyelést igényel mint egy rc helikopter, vagy 1 repülő. Hol az időjárás hol a technika vicceli meg az embert. A legnagyobb félelmem a parkos , játszóteres repülések közben voltak mikor a kisgyerekek rohangálnak be a gép alá. Vannak drónok amik ultrahangos érzékelőkkel tartják a magasságot , volt hogy irányíthatatlanná vált a gép az alatta ugráló gyerekek miatt.(ez sehol se volt feltüntetve dobozon stb ) Már kerülöm a köztereket parkokat csúcsidőben, hétvégén. Tény ha levegőben leáll csak 1 motor a négyből hasonló tulajdonságokkal fog repülni a drón mint egy balta.Törtem össze drónt 1 szem kin*i zégergyűrű lerepülése miatt ... A gps es kiegészítőket pedig egyenesen NEM ajánlom amatőröknek!!!! Alkalmanként teljesen összezavarják meggátolják rádiós irányítást .Voltak extra pillanatok hogy lehetetlen volt kordában tartani a drónt .Persz ha nem csak a gps+hozzáírt programra hagyatkozol.!!!!
Amit meg nem tudsz előre programozni az a véletlen...Szóval kell a manuális irányítás is mindenképp. A wifi n táv-vezérelt :) :) dronokkal még óvatosabbak legyetek mint az rc sel!!
Nagyon nagy élmény velük repülni míg te irányítod és nem önállósítja magát!!! Sajnos100 ból 10 szer benne van a pakliban hogy nem sikerül uralni a masinát. önhibán,időjárási eseményen kívül is!!
Ez az amit nem szabad elfelejteni.
A nem gyári rászerelt plussz kamerák egyéb dolgok is teljesen megváltoztatják a tulajdonságaikat a óvatosan ,okosan!!!!!
gyugyo.drone 2013.12.10 07:05:24