Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Furfangos Frigyes

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KDNP javaslatára bekerülhet az Alaptörvénybe a népesedési vészhelyzet fogalma. Amennyiben hazánk szaporasága a jogszabályban meghatározott szint alá süllyed, szükségintézkedéseket vezethetnek be...
Furfangos Frigyes 2016.01.17 00:11:28
Sokáig nem hittük, hogy utasalázásban a Wizz Air képes túlszárnyalni a Ryanairt, de legutóbb saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, milyen az, amikor az elborult agyú poggyászmérő kisiparos mindenképp le akar húzni 45 euróval. Horrortörténetek a trehányul pakoló utasokra…..
 ..
Furfangos Frigyes 2014.07.08 11:29:00
Azt mondja Ferenc, hogy egy Nemzeti Dohányboltban vett egy nagyon nemzetietlenül kipreparált 100-as fehér Malbit magának. Nem tudta eldönteni, hogy mi is pontosan, amit talált, és a boltban sem kapott túl sok támpontot. Segítsünk eldönteni neki, hogy mivel találkozott,…..
Furfangos Frigyes 2014.07.08 11:17:58
Mai naiv ügyfelünk a Nagy Magyar Hivalat meglepetésekkel és kalandokkal teli útvesztőjén át próbál eljutni a hőn áhított személyigazolványig. Mindezt egy kormányablaknál/on/ban, ami elvileg nemcsak integrált meg kormányzati, hanem ügyfélszolgálat is egyben, de úgy tűnik…..
Az alábbi levél egyik funkcióját már valószínűleg teljesítette: jót tett Gábor lelkének. A másik szerepe, hogy a kis közösségnek legyen mit szétoffolni a hétvégén. (krokodil innen) Tisztelt CBA!  A mai nap (2014. július 1. )gondoltam  vásárolok 20 db tojást.  Napi…..
Kiperkálták már az utat, erreTörölték a járatukat.Olcsó húsnak híg a leve,OrangeWays, ne utazz vele. Kapcsolódó Index-fórum itt. (A csodálatos papírbusz-sablont a Papírportálról kölcsönöztük.) Kedves Homár! Sajnos mi is megjártuk az OrangeWays foglalással. Május…..
Beülni végre a misztikus kisautóba, fütyörészve suhanni a zöldben, lazán kerülgetni a lődörgőket meg a gödröket, aztán beparkolni valamelyik fagyis elé - biztos Róberték is ilyesmi tervekkel vettek bérbe egy elektromos autót a Margitszigeten. Aztán jó hosszú Homár-levél…..
Az alábbi írást valószínűleg csak azok olvassák majd el, akik befejezték az évadot. Ennek ellenére szándékosan kerültem a konkrétumok emlegetését: saját tapasztalatból tudom, nincs annál rosszabb, ha akaratán kívül, akár csak egy cikket átgörgetve, véletlenül fut spoilerbe…..
Furfangos Frigyes 2014.01.31 00:48:01
Naszóval, Will Graham egész évados pokoljárása és zuhanása az őrület tengermély kútjába kezd a végéhez érni. A kisfickót az előző részben Hannibál olyan sztoikus arccal mártotta be Jacknél, hogy csak néztünk, ennyire érzelemmentesen gecinek lenni nem sok embernek sikerül…..
Furfangos Frigyes 2014.01.20 22:52:58
@koho: A jelen kor liberalizmusa nem egyeztethető össze Maximilien de Robespierre liberalizmusával. A jelen kor liberalizmusa mesterségesen előállított világnézet ami a nemzettudat eltörléséről szól. USA. Szovjetuniü, EU mind erre az alapra épült. -Mindenhez jogom van és mindenkinek addig, míg nem sérti az én érdekemet-
Érdemes megnézni Magyarországon a liberalista politikusokat, milyen programmal állnak elő, milyen náluk egy nemzeti ünnep. Írd le a szöveget és elemezd mondattanilag, az összes céljuk benne van. Volt itt ugye olyan liberális párt az országban melynek meg kellett szűnni a hatalmas ingatlanvagyona miatt amivel nem tud elszámolni.
Szívesen ennék a vezető liberális politikusokból egy kis pirított velőt.