Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NC lany

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért érdekes a mai történet, mert egy olyan jelenség egyik előhírnöke, ami szerintem mostanában egyre gyakoribbá válik majd. Jelesül szerzőnk egyszer már kipróbálta magát Angliában, aztán visszaköltözött Magyarországra, és bár anyagilag nem panaszkodhat, mégsem találja a…..
NC lany 2015.04.21 02:41:25
Milyen igazan csengenek a szavaid! "Itt nem tudsz elkezdeni egy vállalkozást, mert ellehetetlenítenek. Itt nem lehet előre jutni becsületes munkával, mert hiába vagy te alkalmas, vagy dolgoztál meg érte, csak az számít, kinek van ismerőse. Esetleg ki a legnagyobb ribizli és „küzdi fel magát”.

Külföldön megbecsülnek a kemény munkáért, itt szinte hátrány, itt csak a puncsolás számít."
En 2013-ban elhataroztam, hogy egy evet Mo.-on toltok a fiammal, csak azert hogy megismerje az anyja szulo orszagat. Micsoda remalom volt! Igen muszaj, hogy elmenekulj abbol az orszagbol! tobb mint 8 honap telt el miota visszatertunk Amerikaba de ugy tunik mintha csak napok teltek volna el. Az ido repul amikor boldog vagy! Nincs felesleges túlbonyolított bürokrácia, dolgokat egyszeruen, konnyen lehet elintezni, allami hivatalok tisztesseggel bannak az ugyfellel. Az emberek tobbsege tisztelettel banik egymassal, megbecsul. Minden kezdet nehez, de garantalom, hogy ha most megy vissza Angliaba egy teljesen mas tapasztalatod lesz. Nyelvi nehezseg -checked. Gondolom vinnel ki penzt magaddal, tehat teljes teljes penztelenseg- checked. Es most mar lenne arrol is tapasztalatod, hogy legrosszabb esetben mit varhatsz. Az elet rovid, es nem erdemes elpazarolni ott ahol semmi jo jovo nem varhat Rad! Garantalom. Sajat szememmel lattam, Mo. legalabb 40 evvel a nyugati vilag metalitasa mogott all. Es ezt tobb mint 20 eves tavollet utan kristaly tisztan lathato.
Úgy alakult, hogy a mai is bizonyos értelemben válaszposzt (noha nem annak íródott), hiszen míg tegnap Lobelt Ledfold írt arról milyen volt visszaköltözni Kínából Magyarországra és milyen tapasztalatok érték, addig ma ismét egy régi ismerős, Nyúlz of the World írása…..
Hónapok óta írják a szakik, hogy az USD-nek erősödnie kellene fundamentálisan. Erre, hónapok óta gyengül a legtöbb devizával szemben.  Még az ultra gyenge HUF is rávert vagy 4%-ot idén! Aki olvasta írásaimat, vagy ismeri a gondolataimat az pontosan tudja, hogy régóta USD medve…..
NC lany 2014.04.26 19:56:46
@Dörnyei József:ugye maga cask viccel? Barlangban elt 2000-2008 kozott? Biztos hogy nem Amerikaban!Ugye nem kell emlekeztetnem, hogy mit muvelt a Bush kormany? Hagy emlekeztessem cask a tozsdet 2008 ev vegen. 6800 korul allt. Minden romokban hevert amikor Obama atvette az elnokseget. Meghogy a republikanok a takarekos vezetok!!!! ha
Vége a nyaralásoknak, lassan mindenki visszatér a normál kerékvágásba, de ilyenkor még egyszer végiggondoljuk, milyen élmények is értek minket a nyár folyamán. Így tett Bence is, aki Walesből látogatott haza és bár élményei inkább pozitívak voltak, a végkövetkeztetés mégis…..
Egy egészen durva történetet osztok meg ma veletek, melynek írója és elszenvedője, Annamária, akinek egy szép nap az az ötlete támadt az Egyesült Államokban, hogy egy évre Magyarországra költözik a már ott született fiával, hogy a gyerek is megismerhesse édesanyja hazáját és…..
NC lany 2013.11.28 09:58:55
@charlieharper: "Not the brightest bulb in the pack"

igen. O egy kutato orvos On pedig a computer elott ul munkaidoben es chat-al.
Please what is enough, enough.
NC lany 2013.11.28 10:14:35
@charlieharper: arra a reszre nem figyeltel, hogy nem NC-ben szuletett a gyerek. Viszont, hogy hogy egyikojuk sem nezett utana a 2005 evi CXL torvenynek? Meg egy okos valaszt nem hallottam afelol....