Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cornides Ágnes

43 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cornides Ágnes új blog 2015.12.12 08:39:34
  Kattints az új bloghoz:        ..
Cornides Ágnes fekete fa 2015.11.26 13:28:41
Ez itt a fekete fa. Azt hiszem elaludtam, amíg a gyökereket rajzoltam, nem is emlékszem.  ..
Ezek az idei utolsó lapok: És végül, itt található minden lap, ahol a kis képekre kattintva meg tudod nézni a többi képet és a grafika részleteit.        ..
Cornides Ágnes angyalok 2015.11.22 14:51:32
         ..
       ..
Ugyanazok a karácsonyi lapok, most már szöveggel is itt vannak, annak, aki nem akarja beleírni, vagy lusta hozzá, vagy akinek jobban tetszenek így. Amúgy tornádó tényleg volt, Borbála és Anna nevűek. Így jár aki beteg mer lenni...
     ..
     ..
 További képeslapokért és vásárlási információkért kattints:        ..
Elképzeltem, hogy a meleg házban fahéjas teát kortyolva fogok rajzolni meg feltölteni a képeket a blogra. Kint köd lesz, bent meleg, csend és nyugalom, mert egyedül leszek itthon, ami évente egyszer fordul elő. Aztán egyedül a ködöt sikerült megvalósítani. Elvesztettem ugyanis a…..
Itt az első karácsonyi képeslap. Ebből a grafikából készült még három színvariáció, nemsokára feltöltöm mindet!      ..
Már többen érdeklődtetek, elkészültek az első képeslap fotók és nyomatok, mára egy jut.Ígérem, feltöltöm a többit is, de most megyek vacsorázni, mert ma alig ettem, ugyanis egész nap a karácsonyi képeslapokat rajzoltam, bizony. Holnap láthattok már abból is! Az első a…..
Az eredetit itt nézheted meg...
Cornides Ágnes képeslap 2015.10.29 21:42:16
Képeslapot gyártok. Miközben rajzoltam (épp karácsonyit), eszembe jutott a krumplinyomdás karácsonyi képeslap, amit az oviban csináltam, szerintem titokban az inspirált. Meg az első képeslap, amit a Balatonról küldtem a szüleimnek. Megírtam, hogy szép az idő, sokat fürdöm,…..
Így jutsz el az oviba (velünk).Menj ki a kapun. Ne nézz körül, száguldj át a fához, kerüld meg harmincszor, szedj fel hatvan kakis falevelet, nézz meg milliónyi kiszáradt gilisztát, fordulj balra, nyafogj, hogy fáj a lábad és anyád cipelje tovább a biciklidet, rakd tele…..
Van a sárgarépa és a fehérrépa. Hittük ezt pár éve is. A menők viszont már tudták régebben, sőt, nagyon rég, hogy a répák lehetnek lilák, bordók, kicsit narancssárgák és nagyon narancssárgák, sárgák, pirosak, ilyen fehérek és olyan fehérek. Egyelőre három színnel…..
Amikor hazaér az ember a nyomdából kiszedi a nyomatokat a mappából. Aztán szétteríti és bámulja fél órán át. Aztán megszemléli közelről és csomó hibát talál. És nem is sejti, hogy az optika még ennél is többet lát. De azért az ember boldog a nyomataival.    ..
Cornides Ágnes mamának 2015.10.05 22:26:19
Bár a ronda régi óra mindig kattogott, az idő megállt Mamánál. Tehát nem is értem, hogy halhatott meg. Képtelenség elmondani és lerajzolni, mennyi emlékem van, és milyen fontos volt az életemben. Csak egy párat sikerült, addig megint megállt az idő. ..
Cornides Ágnes domb Panninak 2015.09.28 21:59:58
Egy régi tollrajz alapján készült Panninak, akinek születése óta ígértem már ezt a rajzot, de így jár, aki nem hagyja az anyját rajzolni meg aludni. ..
Cornides Ágnes répák 2015.09.16 23:21:26
..
Cornides Ágnes királynő megint 2015.09.02 16:00:15
Mert nekem most ilyeneket kell rajzolnom...
A babám kiköpte a kenyeret, ez nem is igaz, mit képzel. Otthon megeszi, a nyaralás alatt meg nem. Rájöttünk, hogy ez a gyerek most először evett bolti kenyeret, és utálja, és minket is utál, mert nem sütünk neki, így zabkásán kell élnie (meg fagyin). Szóval kiköpte,…..
Cornides Ágnes 2015.09.01 15:36:16
@Czako Bori: Szívesen! én is próbáltam barnábbat, meg még barnábbat is, merthogy egészséges. A rozzsal nagyon nehéz, sűrű, tömött, az állaga nekem nem tetszett, a teljes kiőrlésű tönköllyel könnyedebb. Nekem az állaga is fontos, ráadásul a barnább nehezebben is kel meg, emiatt nehezebb emészteni. Szóval fehér mindig van benne, ahhoz bármilyen más lisztet (nevezzük barnának) kb. így teszek bele, hogy még levegős legyen meg jól átsüljön: 7 rész fehér 3 rész barna.