Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogdan Alex

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
Valahol a sírás, hisztérikus kacagás, kétségbeesés és bölcs elengedés határán ragadok klaviatúrát. Tegnap délután itthon a család, pocakban 7 hónapos bébi, aki édesanyja elcseszett szervezetének köszönhetően végigküzdötte az elmúlt 7 hónapot és még két-három hónap…..
Bogdan Alex 2013.11.26 09:09:35
@Takács Bálint: Bálint "MESTER"! :) Nagyon "otthon" vagy a témában! Nem németben vagyok,hanem itthon... de egy kissé érdekes a hozzászólásod, mostmár visszaviheted a kocsit eleget játszottál vele... aztán legközelebb a "pöcsöd"-del játsz,ha még lesz mivel! :) Na csá ...kis köcsög! :) NEM KELL VÁLASZOLNOD!
Bogdan Alex 2013.11.25 09:46:17
www.autovadasz.eu/tolvaj-ur-ont-lefilmeztek-az-autommal Probálkozz "kamera"felvétel kereséssel...hátha... ? Sok sikert... Én levágnám a kezét a tolvajnak! Nekem a bringám lopták el... TOLVAJOK FÖLDJE! "Magyarország Jobban Teljesít!" Köszönjük!