Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Konstantina Tomay

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megfelelő arc tisztítás alap pillére egy Nő esetében a megfelelő smink lemosás. Ám sokaknál nem a mindennapi rutin része ez a folyamat. Ez pedig hiba, hiszen ha rajta hagyjuk a bőrön a sminket, akkor idő előtt öregítjük azt. A szemünk környéke pedig kifejetetten érzékeny terület, mivel ez kapja…..
Konstantina Tomay 2017.04.20 16:35:53
@Katika Kiss: a bőrnek is pihenni, levegőhöz kell jutni. Azért kell alaposan minden sminkmaradványtól megtisztítani.
Konstantina Tomay 2016.05.24 20:57:37
@kavezacc: Nem az a baj, hogy állampolgárságot kaptak, csak az hogy mellé szavazati jogot is, holott az itt élőknek kellene szavazni csak, és nem a kettős állampolgársággal remdelkezőknek is.
A szomszédasszony hiába kérte őket, legalább nézzék meg, ha kell fizet is érte, nem voltak rá hajlandóak. Kedves Praxis!   Egy szomorú és tragikus történettel jelentkezem, a szomszédasszonyunk férjének tragikus haláláról írnék pár sort. Az úr 54 éves volt, két hete volt…..
Létezik (legalább) egy hely a világon, ahol - az internet után most már fizikai valójukban - teljességgel átvették az uralmat a macskák.  Ez a kis szigetJapánban található, Miyagi tartományban. Hivatalosan úgy hívják, hogy Tashirojima, de mindenki csak…..