Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fotoos.hu

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A covid kitörésének legelején, 2020-ban, talán egy márius 5-ei napon volt megtartva ez a vállalati találkozó - Hajós András közreműködésével, melyen immár Győrfi Pál is tartott egy fél órás röpke kis tájékoztatót a fertőzésekről, higiéniáról, és bizony már furán méregettük egymást, különösen úgy,…..
2017-es "Év kutyabarát helye" pályázat díjátadó rendezvényének fotói          ..
Illés Anita olyan súlyos autó balesetet szenvedett 2008 augusztusában, hogy a felismerhetetlenségig összetörött. Hónapokig élet és halál között lebegett, majd 33 műtéten kellett átesnie a felépüléshez. Élményeiről, megküzdési stratégiáiról a legutóbbi TraumaAmbulanciás esten mesélt, melynek…..
         ..
                             ..
                     ..
           ..
HappyMeal Happy Meal blog 2016.02.14 13:53:17
HappyMeal: az a táplálék, melynek elkészítése és fogyasztása semmiféle érző lény életében nem tett kárt, sőt, glóbusz szerte a harmóniát, egész-séget, teljességet szolgálja. A növények csak érzékelnek. Mivel nem mozognak, menekülésre nem képesek, a fájdalomérzésnek nincs szerepe a túlélésükben.…..
A bárányok cukik, a gyapjú pulcsi puha és meleg, emellett nem ölik meg a birkákat érte, tehát mi bajuk is van pontosan a vegánoknak ezzel az anyaggal?! ..
fotoos.hu 2015.12.20 01:49:07
@Kyria: ha nem is azonnal, de idővel mindenképpen az állathasználattal való felhagyás a trend (úgy általában bármiféle elnyomással), a Földön az emberségünket vagyunk itt kibontani, és már távol is kerültünk a bunkóbotos neandervölgyitől olyannyira, hogy egyre többeknek feltűnjön az a mérhetetlen állati szenvedés, amit okozunk.
És itt most nem divattrendről van szó, hanem olyan egyre terebélyesedő világmozgalomról, melynek hatására már azt is számolható, kb. mikorra várható a húsfogyasztás teljes eltűnése.
Hálistennek egyre többen ébredünk rá arra, hogy a környezetünket pusztítjuk az eltorzult életvitelünkkel, eltorzult étkezésünkkel (húst hússal és naponta valami tejtermék), amivel egyúttal az egészségünket és a gondolkodásunkat is torzítjuk. Így tettük tönkre a környezetünket mára, úgyhogy akármilyen fínom is a bőrholmi és a gyapjú, a ne ölj (és ne bánts!) vagyis a humanitás (lelkiismeret és emberi felelősség) legfőbb parancsai - rád is vonatkoznak. Mint mindenkire.
  Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást! A blog.hu csapata..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.   Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!     A…..
        Árakat és feltételeket emailben tudok küldeni ill. válaszolni a felmerülő kérdésekre, az alábbi email címre írj: fotoos@fotoos.hu vagy hívj: 06 70/300 6349 Völgyes Valéria, fényképész        ..