Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rophansen

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvége végre ismét szörfözéssel telt. Már jól ki voltam éhezve, rég nem csusszantam egy normálisat. Kivételesen nem időrendi sorrendben írom le a dolgokat. Ugyanis pénteken voltunk Fertőn déliben, vasárnap pedig Fenyvesen élveztük a hidegfront nyújtotta örömöket. Ez…..
Szombat reggelre virradóan, amint felpattant a szemhéjam, semmi más nem járt az eszemben, csak hogy kimenjek a partra, és megnézzem a szelet. Az üdülőnek saját közvetlen balatonpartja van, ezért elég volt csak kisétálnom a stégre. Szélhelyzet aggasztó, mondhatni, zéró. De a…..
  Ausztria? Normafa? Ugyan már! A város lapos oldalán nemcsak az örömlányok, de a téli sportok szerelmesei is kiélhetik magukat...
Rophansen 2009.12.23 10:10:07
Nem rossz ötlet csak kicsit langyi a sebesség :D

www.youtube.com/watch?v=3V-G967R8G0

igaz csak szánkóval mert egyik boardon sincs éppen kötés, de legalább a sebesség ott van :D
Baranyi Ferenc,a jászberényiek egykori utánpótláshokisa érdekes ötlettel keresett meg minket. Abszolút amatőr bajnokságot szervezne. Felhívását az alábbiakban ismertetjük. "Teljesen amatőr hokicsapatokat keresünk egy barátságos bajnokság létrehozásához. Mivel a…..
Rophansen 2009.05.25 12:12:26
@brunzwik: Hali!!! Mi lennénk egy páran amatőrök fehérvárról 3-4 ember szívesen csatlakoznánk mi is!!!! msn doczifoto@c2.hu

Nagyon jó a kezdeményezés! Szívből örülök neki!!!
Botránnyal ért véget Szamarában a serdülőcsapatok számára rendezett Tretyak-kupa. A Lada Togliatti és a Himik Voszkreszenszk a 3. helyért küzdött (utóbbi nyert 5-2-re), és a meccs után jelentős tömegverekedés bontakozott ki. A 15 éves fiúk ütötték-vágták egymást, ahol…..
hiper 80% magyar termék? 2009.02.20 13:12:00
A hét "hiperhíre" kétségkívül az a készülő etikai kódex volt, mely szerint "az élelmiszer-kiskereskedelemben legkésőbb június 30-ától az értékesített áruk 80 százaléka magyar eredetű lesz". A hiperek többsége üdvözölte a lépést, s tartani kívánja…..
Belsőség Mozdony medium 2009.01.19 00:46:00
Mindegy, milyen oldalról, mindegy, milyen szögbõl nézzük, mindenhonnan ugyanaz a fölény sugárzik, talán már kicsit túl szájbarágósan prezentálva. Mintha az Audi még mindig fészkelõdne-helyezkedne a BMW és a Mercedes között, foggal-körömmel kapaszkodva kiharcolt helyéhez. A…..
Három hete forgatom a kezemben az T-Mobile által forgalmazott iPhone 3G-t. Főleg internetezésre és zenehallgatásra használom, telefonálásra kevésbé, hiszen ez egy kiváló netezőgép. Hogyan tudott az iPhone alig több mint egy év alatt 3 százalékos részesedést szerezni az…..
Jönnek-mennek az okostelefonok, az új funkciók, a meglepő szövegbeviteli módszerek, ehhez képest az amerikai piacon még mindig egy őskövület, a Motorola RAZR V3-as a legsikeresebb mobil. A penge két és fél éve jelent meg, ami a telefonok között egy örökkévalóságnak tűnik, de…..
Elharapódzott a szavazósdi teljesen. Lesz All Star-gála az Erste Bank Eishockey Ligában is, január 26-án, amelynek résztvevőit a publikum jelölheti ki. Péntek este indult a maraton az EBEL honlapján, nem állunk rosszul, amikor másodszor klikkelgettem az imént, a védők közt Tokaji…..