Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyorgy Nagy

0 bejegyzést írt és 1322 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyakunkon a forró, perzselő nyár. Lássuk hát milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre, ha árnyékra szeretnénk cserélni az erkélyre betűző napsugarakat...
Emlékeztek azokra az időkre, amikor az üzemanyag takarékosság nem számított? Amikor egy műszerfal nem csak egy nagyra nőtt táblagépből állt? Amikor egy autó belseje majdnem tágasabb volt, mint némelyik lakás? A Buick Riviera emlékszik. Volt valamikor az autóiparnak egy aranykora, amikor a stílus…..
Gyorgy Nagy 2020.06.10 16:57:36
Tavasszal szépen lassan mindenki elkezdi tervezgeti a nyári programokat, hiszen minden évben azt vesszük észre, hogy gyorsabban eltelik, mint gondolnánk. Éppen ezért nagyon fontos a tervezést időben elkezdeni. Azonban sokaknak gondot okoz, hogy merre is induljanak nyaralni. Ebben a cikkünkben 5…..
Gyorgy Nagy 2019.04.14 17:48:37
Volt egy időszak, hogy Bayer Zsolt jókat írt. Értett a szakmájához, és ennek megfelelő színvonalú produktumokat tett le az asztalra.  Sajnos azonban minden véget ér egyszer - mondják.  Előre tisztázni szeretném, hogy magamat a középtől kissé jobbra álló embernek tartom, ilyen közegben nőttem fel,…..
Gyorgy Nagy 2019.04.11 17:16:47
@Emporio Ármányi: Orsos seggét mikor nyalod ki? Zsoti:ne kajálj a Dérinébe mert a személyzet UTÁL és a Krisztina teret us kerüld te csaló patkány!
Mondják, irtózik, mint ördög a tömjénfüsttől. Így van Orbán mindazzal, ami Macront, illetve az egész francia gondolkodást jellemzi. „Liberté, Égalité, Fraternité!„ /Szabadság, egyenlőség, testvériség!”/ a Francia Köztársaság alkotmányának 2. pontjában szereplő mottó ez, amely a Nagy Francia…..
Gyorgy Nagy 2019.04.08 16:41:49
@midnight coder: Ö is egy “bevándoló”ösök leszármozottja !De ez a törpe komunistázik amikor apucija PÁRT TITKÁR volt ö pedig KISZ titkár .Igaza volt Lajosnak :ORSOS EGY GECI !
Azt történt, hogy Bayer Zsolttal egyszer csak szembe jött az utcán Bayer Zsolt, mondott neki egynehány bayerzsóltisat, mire Bayer Zsolt úgy megsértődött – nos, ahogy csak Bayer Zsolt képes...
Az elmúlt években soha nem látott mélységeket jár be hazánk labdarúgása. A nemzeti együttes teljesítménye sok esetben mondhatni botrányos. Az Aranycsapat után egyre nőtt a színvonal távolsága más országokkal szemben, világbajnokságra utoljára 1986-ban jutottunk ki.  Az elmúlt évtizedekben rengeteg…..
Ma már a vak is látja, hogy a Fidesznek esze ágában sincs az Európai Néppárton belül maradni, így lényegében csak idő kérdése, mikor vágják el azt a vékony köteléket, ami most még a kereszténydemokraták pártcsaládjához köti őket. Orbán Viktor kétséget sem hagy afelől, hogy a néppártiak helyett a…..
Megnéztem Ujhelyi István negyvenperces hirdetését a fészbukon. A szocialista politikus elunta, hogy valaki drónt küldött a szőregi háza fölé, és a felvételek nyomán azzal vádolták a kormánypárti sajtóban, hogy igénybe vette egy csődbe jutott építőipari cég „30-40 millió forintnyi” segítségét.…..
Gyorgy Nagy 2019.04.01 17:20:01
@John Brennan: Egy első fokon eliltélt csoronak hiszel?Ujhelyi mindendt megmutatott.A bőrtön töltelék hazudott
• "Állon csapták", "megalázták", "rövid pórázra fogták" Orbánt, de lehet, hogy végén mégis ő nevet, mert a néppárti ellenlépés túl kevés és a pártcsalád túl későn szánta rá magát , viszont a Fidesz elbízta magát • Az európai konzervatívok időt nyertek miután éveken át tartó engedékenységükkel…..
• Orbán kész kilépni a Néppártból, hogy elkerülje a megszégyenítést, Balog Zoltán roppant pesszimista a holnap EPP-elnökségi szavazás előtt  • Mráz Ágoston Sámuel elpöttyintette, hogy a magyar miniszterelnök valóban vezető szerepet akar vindikálni magának az unióban  • Hogy a liberális Caputova…..
Teljesen nyitott, hogy miként határoz a Fidesz tagsága ügyében az EPP ma délutáni elnökségi ülése. A konzervatívok vezetése szokásához híven se hideg, se meleg kompromisszumot szeretne, azaz egy időre felfüggesztené a magyar kormánypárt tagsági jogait. A Fidesz már európai szintre emelte az…..
  A Fidesz megmondóembere, a mocskos szájú Lovagkereszt tulajdonos még a 49 áldozatot követelő christchurch-i merénylettel kapcsolatban is képes volt ontani magából az összeesküvés elméleteit. Vagy tán ezek nem is összeesküvés elméletek, hanem saját magából és a Fidesz módszereiből indul…..
Gyorgy Nagy 2019.03.18 17:39:27
A Néppárt alighanem jobban járna, ha eltávolítaná soraiból a Fideszt, ám akkor Orbán becsatlakozhat a szélsőjobbhoz (előbb-utóbb összenő, ami összetartozik...) ; A populisták még nagy kerékkötők lehetnek az Európai Parlamentben, már ha sikerül közös vonalat találniuk a nemzeti önzés alapjáról; Az…..
Gyorgy Nagy 2019.02.26 15:15:57
Ha a magyar miniszterelnök nem lép egyet hátra, még az európai választás előtt a Néppárton kívül találhatja magát. Timmermans szerint Orbán Weber Achilles-sarkát jelenti a Bizottság elnöki tisztéért vívott csatában.  A fiataloknak még nincs egzisztenciális vesztenivalójuk és a múltjuk miatt sem…..
Gyorgy Nagy 2019.02.25 15:03:18
@törppicur: Nem Orbán volt a nevük.Orsos pártag apuka és a mélynövésü is Orsos volt és KISZ titkár .
Úriember módjára most ugorjunk is át gyorsan azon, hogy Brüsszel ≠ Európai Unió, és hasonlóan bigott tézisek. Maradjunk annál az egyszerű ötletnél, hogy egy szép napon arra ébrednek a fent nevezett várossal (gyakorta hibásan) fémjelzett bürokraták, hogy ők is plakátolni kezdenek, mintha nem lenne…..
Állítólag egy évvel ezelőtt komolyan felvetődött a Fideszben, hogy be kéne áldozni Tiborcz Istvánt a választások előtt, ezzel kivennék az élét azoknak az ellenzéki és EU-s kritikáknak, melyek szerint Magyarországon nem érvényesül a törvény előtti egyenlőség elve. Volt némi realitás a felvetésben,…..
Gyorgy Nagy 2019.02.17 20:43:26
@Kocsobur Ekese: Faszikám.A Bajcsy korház uj épületét Gyurcsányék épitették és adták át (9 milliárd forint volt ) és nem O1G felcsuti törpe!
Gyorgy Nagy 2019.02.17 20:46:32
@Borondot jol pakoljatok be lippsik: O1G !Seggnyalókám és indiai bevándorló a család .De igazi nevűk Orsos !A volt párt titkár apuka is.
A miniszterelnök idén elmondott évértékelőjének mind külső körülményeiből, mind tartalmi állításaiból és a megfogalmazott víziókból egyaránt levonhatjuk a konzekvenciát: Orbán Viktor végképp elveszítette a kapcsolatot a valósággal, maradék híveivel egyetemben sajátos álomvilágban él, ami…..
Gyorgy Nagy 2019.02.13 16:16:28
@Péter51: Még nem vagyok nyugdijas de Orsos egy G.ECI !
Az Orbán-rezsim legnagyobb hazugsága nem a rezsicsökkentés, a Soros-terv, az apokaliptikus migránsinvázió vagy hogy ők képviselnék a magyar emberek érdekeit...
Gyorgy Nagy 2019.02.03 18:31:59
@rallus: Laja megmondta:Orsos tolvaj G.CI !
NemGogol Szellemi polgárháború 2019.02.01 11:51:43
A gyűlöletet sugárzó és azt felerősítő, a gyűlölet irányát kijelölő plakátrengetegről szokás megemlíteni, hogy sok milliárd forint közpénzbe került. Pedig ennél lényegesen több és nagyobb kárt okozott: a lelkekben és az emberi kapcsolatokban. A magyar miniszterelnök, feltehetően Finkelsteinék…..
Gyorgy Nagy 2019.02.01 17:28:52
@Max Cuda: Szerencsétlen BUNKÓ m1-n szocializálodó PROLI vagy .
Ideje visszaállítani a racionális és kulturált vitát a magyar politikai közbeszédben. Ezért mostantól rendszeresen politikai szereplők érvelési hibáit veszem sorra blogom új rovatában.  Gál Kinga, a Fidesz EP-képviselője tegnap a Sargentini-jelentés kapcsán az magyar jogállamiságról szóló vitában…..
Aki nem schengeni országba utazik Lisztferihegyről, egy ideje már megúszhatja a karámozást. Nem kell bokáig az esővízben gázolni, nem kell küzdeni a széllel, sem pedig ácsorogni a vizesblokk nélküli hodályban fél órán  át. Akkor ez már maga a csoda, nem? Hát, annyira nem. Volt szerencsénk már…..
Tegnap olvashattuk, hogy Varga Mihály Moszkvába készül, hogy újratárgyalják a paksi hitelt Putyinékkal. De hogy is jutottunk idáig? Hogyan lett az „évszázad beruházásából” a rendszerváltás utáni Magyarország legkínosabb gazdasági kudarca? Egy biztos: 14-ben Orbán tényleg a semmibe ugrott fejest…..
Gyorgy Nagy 2019.01.28 15:48:58