Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakusz

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán családdal tervezett Balatoni nyaralása nem zajlott zökkenőmentesen: a szállodájukban partizott a Siófokra érkező külföldiek leghangosabb különítménye, ittas turistalányok dörömböltek éjszaka az ajtaján, de hiába reklamáltak, a hotel személyzete csak 10 perc csöndet,…..
Lakusz 2009.08.19 10:48:04
@webshark: Emlékezetem szerint míg Accor-os volt (sőt miután független is) a szállodasor, az egyen póló mellé a fekete nadrág/szoknya _kötelező_ volt mindenkinek... Életemben nem láttam recist/londinert ott farmerban dolgozni... talán az animátorokat igen, de ők külön állatfaj :). Amúgy még a Balaton szállóban sem farmerban dolgoztak, ahol pedig "csak" a személyzet meg talán néha diák csoportok laktak.

Legalább 2001 óta az megy ott Siófokon a szállodasoron mint amit a kedves postoló leírt... Látom semmi sem változott :)
ReklámFüggő Naaagy reklám! 2007.12.14 18:30:00
A mai napra egy különösen ötletes (legalábbis szerintem) reklámot szántam. Mégpedig a Carlton Draught ausztrál sörfőzde (mely a Foster's Csoport tagja) nedűjének szpotját. Ami egyébként nagy! (Mármint a reklám...mindenféle tekintetben.) A reklámot díjazták is a tavalyi…..
Néhány járókelő és szomszédban lakó biztos hülyének néz, mert kint ülök az erkélyen immár lassan három négy öt órája laptoppal az ölemben, kispárnán ülve és röhögök. Tudom, borzasztóan le vagyok maradva, ugyanis csak tegnap este éjjel találtam rá a Subbára.…..
Lakusz 2007.06.04 23:32:16
Szinte biztosak vagyunk abban, hogy ma megkaptuk minden idők legrémisztőbb promófotóját. Az oké, hogy nem lehet mindenki szép, és az is természetes, hogy még akkora sztárokról, mint Tóth Vera is készülhetnek előnytelen képek. De mi visz rá egy píráost, hogy egy ilyen…..
A mindennapi mocskot feltáró blogolás piszkos munka, és ritkán érez közben az ember olyat, mint a Tutankhamon fáraó sírját feltáró régészek. Ma mégis csodálatos napunk volt itt a Subbánál, hiszen még mi sem bukkanunk minden nap olyan műremekekre, mint a Szántó Sólymai című…..
Lakusz 2007.04.26 19:09:31
Subba Hajléktalan Mortal Kombat 2007.04.23 14:28:00
Ez a kis videó is egy tökéletes példa arra, hogy milyen sok múlik a megfelelő zene kiválasztásán. A történet nem tiszta, nem tudjuk pontosan hány ellenfél van, úgy tűnik mindenki mindenkivel vitában áll. Igazi szórakozást…..
Lakusz 2007.04.23 17:29:28
réégi :S

englishrussia.com/?s=mortal+combat&submit=Search

amugy ezen az oldalon vannak "érdekes dolgok"
bigblogger Demcsák és a PC 2007.03.25 15:26:00
Igen, D.ZS.-ből mindennapra jut egy adag... Tegnap előtti blogozásában, arról biztatja a közvéleményt és a szennysajtót, hogy igenis folytatja, büszke a punirucis fotóira és nagyon bánja a blogjában elkövetett tetteit. Ami mindenkinek szemet szúr a bejegyzésében a PC nem, nem mint…..
Lakusz 2007.03.25 21:34:59
PC-t is a zamerikaiak találták ki... (en.wikipedia.org/wiki/Political_correctness)

Amugy a kérdésedre a válasz részemről valahogy így szólna:
Gondolom minden foglalkozás használ a maga "szubkulturájában" adott nyelvi rövidítéseket, így részéről semmi gond, hogy ezt használta. Inkább az hogy, hol. Nemtudom az idézés honnan volt, de gondolom a nagyközönségnek szólt. Ezáltal felmerül a kérkedés esete is a rövidítés használatával, lehet valami belső indítattás révén, hogy na lássuk tanult ő is valamit...
Szakmámra levetítve... én se azt írom visszaigazolásban hogy 1/2 DBL NS jun15-16 xFT visszaigazolva, hanem "Köszönjük foglalását és egyben visszaigazolom a franciaágyas szobát mely június 15től 16ig, 1 éjszakára szól xFT/ éjszakával számolva, nemdohányzó preferanciával."

Kiegészítés... szerintem amugy nem lehet hogy tulliheged ezt a PC-s dolgot? :)
Hamarosan bárki szabadon regisztrálhat a blog.hu blogszolgáltatásba. Akik már ma is blog.hu alatt blogolnak, azoknak nem lesz újdonság a címketámogatás, a linkblogolás, a kommentek kezelése, valamint a blog részletes testreszabhatósága, az oldaldobozok drag'n'drop…..