Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Györgyi Tóthné Generál

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem a Vanish márkát minden Hölgy ismeri, biztosan találkozott már és ki is próbálta valamelyik termékét. A tapasztalt háziasszonyok már évtizedek óta keresik az igazi csodaszert a…..
Györgyi Tóthné Generál 2015.08.06 15:50:41
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
Györgyi Tóthné Generál 2014.11.19 14:25:27
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
Györgyi Tóthné Generál 2014.08.06 15:20:32
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
Györgyi Tóthné Generál 2014.05.28 16:53:32
Kislányommal minden nap rengeteg időt töltök a szabadban és a játszótereken, ahol folyamatos kísértésnek vagyunk kitéve a különböző rollerek, motorok és biciklik láttán! Tudtam, hogy egyszer elérkezik az ideje, amikor be kell, hogy adjam a derekam egy-egy újabb kiegészítő…..
A kislányomnak szinte az egész év gyereknap mégsem tudok elmenni a kiemelt évfordulók mellett csak úgy üres kézzel, észrevétlenül! Egy kis apróság és meglepetés mindig extázisba hozza a gyermekeket és a gyereknapon a rengeteg szuper program mellett meglephetjük Őket egy kis…..
Györgyi Tóthné Generál 2014.05.14 20:18:54
Úgy gondolom, hogy az 1920-as években beveztetett BABA márkát senkinek sem kell bemutatnom. Nemcsak kék-fehér pöttyös csomagolásával csábította el a vásárlókat, hanem a hozzá járó minőséggel és illatokkal egyaránt. A szappanok bevezetése és elterjedése után, tusfürdők,…..
Kislányom Lilien egyre több információt szeretne magába szippantani, ezért a kirándulások és a sok játék mellett igyekszem egyre többet olvasni is Vele. Szerencsére nagyon szereti a színes és informatív mesekönyveket, ezért igyekszem minél kreatívabb és fantáziadúsabb meséket…..
Györgyi Tóthné Generál 2014.01.29 13:53:31
Rengeteg szuper ajándékcsomaggal találkozom és remélem Nektek is hasznos ötletekkel tudok szolgálni ezáltal!  Egy krémdezodor kapcsán ismerkedtem meg a z Olivia Natural termékeivel, melyet a mai napig használok és nagyon szeretem! A márkáról és a termékeiről érdemes…..
Györgyi Tóthné Generál 2013.12.16 18:27:09
A múlt héten a lányoknak ajánlottam szuper ajándékokat, most a fiúk jönnek! Sok fiús Anyukát ismerek, ezért egy piackutatást követően készítettem el a TOP 5-ös listámat, melyben csupa izgalmas játék kap teret! 1.Trask Pack - kukabúvárok Minden családban óriási kedvencek a…..
Györgyi Tóthné Generál 2013.11.24 13:01:39