Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pumpuj

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden sportújság kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy a Ferrari F1-es csapata a havazás miatt elhalasztotta a 2012-es autójuk bemutatóját. A közönség csalódottan bólogatott, hogy formaautóval nem lehet havon közlekedni.Itt a cáfolat. A Zöld Pokol is kifehéredett, és egy…..
...hanem ami 1:50 és 2:10 között a háttérben fordul. (videó: motorauthority.com) Mert az bizony az i8, amely piszok jól néz ki. Persze a tanulmányautóhoz képest megváltozott, nem is keveset, de BMW-nek lambó-gullwing hibridajtó még nem állt ilyen jól. Kérjük. ..
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
pumpuj 2011.12.26 09:07:12
@panoz: Szerintem ne sértegesd a srácot azzal, hogy a tehetségtelen, apucikedvence B. Zsótihoz hasonlítod!

Nemá!
Amikor felkelt, rögtön megpillantotta. Nem nyitotta ki teljesen a szemét, hagyta, hogy álomszerűen életlen legyen a világ. A világ, ami ma reggel fekete volt, és csillogó, fémes keretbe foglalták. A szoba sarkában ott áltt a vadonatúj plazmatévé, amivel karácsonyra meglepte magát!…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
  Az 1907-ben született Enrico Nardi az olasz mérnökök-versenyzők azon legendás generációjához tartozott, mint Gioacchino Colombo, Aurelio Lampredi, Enzo Ferrari vagy Vincenzo Lancia. Az autózás ezen korának egyik olyan meghatározó embere volt, melyből ma világsztárt faragna…..
Nagy gázra kitekeri a kormányt a kezedből, de hatszáz forint egy tankolás. Kipróbáltuk, tetszett, mégis aggódunk...
pumpuj 2011.11.06 07:53:54
@magyar bucó: mondjuk nagyobb érv, minthogy psd az ellenkezőjét mondta! hehe
pumpuj 2011.11.06 09:02:00
@PSD: Elképzelem bazdmeg, ahogy a boltban kioktatod az embereket, hogy nem 10 deka párizsi, hanem 10 dekagramm! LOL

Persze azért a világ működik, még ha neked nem is tetszik: az eladó pontosan tudni fogja, hogy mit és mennyit rendelt a vevő.

Sajnállak.

(a fiacskám megszólításról meg megint csak annyit: azt sértegesd vele, aki a húgyfoltos gatyádból szököt, BAROM!)
pumpuj 2011.11.06 16:58:45
@Medx: Én úgy látom, hogy amikor agyondícsérik az elektromos autókat, mindig elfeledkeznek megemlíteni, hogy mitől megy a klíma, meg hogy
-10 Celsius foknál (psd miatt nem mertem csak fokot írni, nehogy félrenyelje a dilibogyóját - hehe)hogyan van/lesz megoldva a fűtés.

Jól hangzik a 100-200km-es hatótávolság, csak közben télen a nagykabát is rádfagy...

Nagyobb hifit meg elfelejthetjük.
Igazi nagyvadra akadtunk ma. Biztos vannak olyanok, akiknek nem tetszik a House 13-asa, hallottam már, hogy túl vékony, sáskaszerű, a tények ezzel szemben azt mutatják, hogy Olivia Wilde valami szélsőséges módon dögös. Madarat szült a terhes férfi, ez tény! És nemcsak arról van…..
pumpuj 2011.07.08 08:21:18
Európában Sensation névre hallgat a HTC új mobilja, amit Londonban mutattak be. Pont a napokban teszteltem a Desire S és az Incredible mobilokat és arra jutottam, hogy bizony valamit fel kell mutatni a cégnek, ha nem akar nagyon lemaradni a többi gyártóhoz képest. Most úgy tűnik…..
Lázár komoly fejtörést okozhat a Fidesznek, hiszen a párt az elmúlt években nagyon tudatosan próbálta meg ezt a fajta, méltán közutálatnak örvendő viselkedést a baloldalhoz kötni. (Fotó: Egyenlítő blog) Úgy tűnik, Lázár János luxusautó-bérlésének ügyét egy hamar…..
Súlyos sérüléseket szenvedett egy magyar síelő Murauban, Ausztriában – értesült a sítv.hu a helyszínen dolgozó síoktatóktól és hegyi mentőktől. A 29 éves fiatalember pénteken esett el a magyarok által is kedvelt muraui síterepen. Az egyik fekete, vagyis nehéz, meredek…..
f1 Bevigyem a mobilt vagy kidobjam? 2010.12.25 16:26:00
Robert Kubica a Bahreini GP 3. szabadedzésén mobiltelefonra bukkant a kocsijában. "Itt egy telefon a cockpitban, kidobjam vagy visszavigyem a depóba?" - kérdezte a lengyel a rádión, miután egyik szerelőjének zsebéből kicsúszhatott a mobilja, és az ülésén maradt. Az…..
Nem feltétlenül hangoztatom mindenhol, de szerintem a japánok csak azért nem foglalták még el a jelenleg ismert univerzumot, mert jobban elvannak a szórakoztató elektronikai bizgentyűk fejlesztésével (ennek végső bizonyítéka amúgy az volt, amikor kipróbálhattam a Nintendo 3DS-t -…..
Infographics Az Univerzum méretei 2010.12.09 16:25:00
Ha kíváncsi vagy mekkora helyet foglalsz el az Univerzumban nézd meg az alábbi interaktív infografikát, mely a mikroszkópikus világtól kezdve végigkalauzol a jelenlegi ismereteink szerinti 93 milliárd fényév átmérőjű világegyetemen. Nagyobb verzió itt érhető el! The Scale…..
pumpuj 2010.12.10 06:05:35
Van a Red Bullnak egy kifejezetten minőségi, vastag, színes és ingyenes márkamagazinja, a számos nyelven kiadott Red Bulletin, amelynek most jelent meg először a magyar mutációja. Csaknem százoldalas, jó illatú, szép papírra nyomott, kiváló képekkel teletömött újság, jó kézbe…..
Megszavaztatta az Autosport a Forma-1 12 csapatfőnökét, a spanyol legyőzte a világbajnok Vettelt is. Alonso második lett a vb-pontversenyben, miután az utolsó futamon elveszítette az első helyet, de a menedzserek voksait összesítve így is ő végzett az élen. Mind a tizenkettejüknek…..
pumpuj 2010.12.03 15:44:33
!@LongJohnHolmes: Ott a pont! Hisztis kislány. :)
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
pumpuj 2010.11.15 13:09:58
@412T2: és Red Bullban milyen motor van? :)
pumpuj 2010.11.15 13:38:39
@Google: Igazad van! Már korábban is kérdeztem: Miért nem engedik oda pl. Szabó Róbertet? Volt egy futam, amit ő közvetített - normális stílusban és értett is hozzá.
Az RBR-mérnök Adrian Newey megtervezte a versenyautók csúcsát, az X1-est, de csak a GT5 videójátékhoz. "Az eredmény borzongató, az X1 a kipróbált technológiák maximális kombinációja egyetlen dizájnban. Ez lenne a jövő, ha nem kötnének a szabályok. Már ma…..
pumpuj 2010.10.29 12:05:10
@flimo13: fastes=leggyorsabb és nem= top speed

Egy körön ez a leggyorsabb. Versenypályán nem mindig a legnagyobb sebességű a leggyorsabb.
Vagy szerinted a sugárhajtású, szuperszónikus autók, amiket kiszáradt sóstavakban tesztelnek, gyorsabban végigmennének a Nürburgringen? Biztos komoly kanyarsebességük lenne... Mert ha nem, akkor nem azok a leggyorsabbak.

Nekem is egyértelmű.
pumpuj 2010.10.29 12:11:06
@flimo13: Azért arra adhatunk, hogy ez a "kitalált" autó eléggé realisztikus. A valós versenyautókat is így tervezik, tesztelik.

Azért érdekelne egy valós köridő Vettellel, ha tényleg megépítenék....

eFeMer: "A kocsi adatai: 3 literes motor 1483 lőerővel, 15000-as fordulatszámmal, 400 km/óra feletti végsebesség."
Ha nem lenne vesszó a fordulatszámmal után, akkor azt jelentené, hogy 400km/h-nál forog 15-öt. Igazad van. Így viszont úgy értelmezhető, hogy ezt tudja a motor: 3 liter, 1483 lóerő, 15E fordulat, 400km/h.
Mindegy vszinű így a legideálisabb.
pumpuj 2010.10.29 13:32:57
@flimo13: ok. biztos igazad van. Valószínű, hogy a Red-Bullnál még nem is hallottak róla, hogy van a világon olyan autó, ami ennél nagyobb csúcssebességre képes és most abban a hitben élnek, hogy az övék az...

Szerintem írj nekik gyorsan egy levelet, hogy ne blamálják magukat!

(Vagy lehet, hogy ők is úgy értették, ahogy én...)
Feltartotta az időmérőn Rubens Barrichellót a német, de a nagyobb büntetést megúszta. A felügyelők szerint kétszer is akadályozta a brazilt a második időmérőharmadban, de mindketten továbbjutottak, így az esetnek nem lett következménye. A BBC és az Autosport szerint Barrichello…..
Érdekes, a blogszférában szinte világnézettől függetlenül megy a rettegő jogállamféltés és a hisztizés az államosításról és a kommunizmus visszajöveteléről. Mi, demagóg szociáldemokrata blogként imádjuk vasban látni a környezetpusztító oligarchát, ezért…..
pumpuj 2010.10.13 19:30:55
@soproni1: Szerintem nem az a gond vele, hogy gazdag, hanem hogy egy érzéketlen, igénytelen idióta: "Nem veszélyes a vörösiszap, slaggal le lehet mosni, természeti katasztrófa történt, nem vagyunk felelősek..."

Még egyszer: mondd ezt annak a családnak, ahol meghalt a kisgyerek!

Szégyellheti magát ez a nagyon rendes ember! (lásd fenti kommentjeimben, hogy hogyan vezette a céget)
pumpuj 2010.10.13 21:30:13
@soproni1: Ja, meg Devecser és a másik két falu is ártérben volt, mi?! Nem is értem miért építkeztek oda már vagy 1000 éve az emberek?!

Tehát ők a hülyék, nem az, aki föléjük rakta a tározót. Értem.

Ettől függetlenül Bakonyi elvtárs szégyenletes módon vezette a cégét és a "vörösiszap nem veszélyes" című nyilatkozata menthetetlen.

Az ilyen "nagyon rendes ember" a börtönbe sem való!
pumpuj 2010.10.13 21:32:45
@soproni1: Hány új tározó épült '95-óta és hány az állami időkben?

A MAL legfiatalabb épülete hányban épült?

profitmaximalizálás mindenáron

De Bakonyi Zolika "nagyon rendes ember", persze.
Egy amatőr videón látszik, hogy a német autója megmozdult a rajt előtti másodpercekben, a lámpák kialvása előtt. Egészen minimális távolságot haladt előre, szinte azonnal meg is állt újra, majd feltehetően a legjobb pillanatban indult el, nem ugrott ki. Állítólag Robert Kubica…..