Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mihimama

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz eldönteni a gazdasági szabadságharc melyik eredménye viccesebb: mikor anyu kifecsegi apuról, hogy micsoda lepcses pofa, vagy mikor a kettejük szerelemgyereke, Államadósság Kid úgy nő, mint parlamenti szauna után a lábgomba. Mire a kedden kiadott legfrissebb dollár pekidzset GDP…..
Amíg egyik szájukkal a Simon ügyet üvöltik, addig a másikkal megmagyarázzák, miért vagyunk irigyek Simicskára és miért pontfasza, ha Mészáros Lőrincből közmilliárdos válik. "A gazdaságban is egy háttérre szükség van! Ezt ki kell mondani. Politikai hatalom nincs gazdasági…..
Kicsi vagyok, székre állok, onnan egy nagyot kiálltok, hátha végre egy kibaszott nagy szürke bikának látszok! De pszt! Figyeljetek jól, ti kiválasztottai a nernek, megsúgom nem csak a választási törvény lejtését, de még a csillagok állását is mi rendeztük el:   Cuki nem?…..
mihimama 2014.03.18 11:16:58
@hacsaturján: Köszönöm kedves, a fele kávém a klavira ment:)))))
mihimama 2014.03.18 11:16:58
@hacsaturján: Köszönöm kedves, a fele kávém a klavira ment:)))))
Lázár János jött, (meg)látott és győzött. Nem volt szégyellős, nem válogatott az eszközökben, nem játszotta a finnyás úriembert - miért is tette volna? - de végül sikerrel lenyomta a versenyszférát, mint hálószobai fing a libidót. Az eredmény egy halott és egy sikerrel…..
mihimama 2014.03.04 13:06:54
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kikérem magamnak ezt az igazságtalan megkülönböztetést.:))
mihimama 2014.03.04 13:28:00
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Boli korában ez már nem téma:)))
Legkedvesebb Orosz Medvénk éppen bemutatót tart a világnak és nekünk, mennyire veszi komolyan: 1: a nemzetközi szerződéseit, 2: olyan faszságokat, mint államok szuverenitása meg hasonlók. Kárpátalján már mozgósítanak, keleti végeken lakó barátok szerint elindult a menekültek…..
mihimama 2014.03.03 14:04:49
@mikka: Kisdrágám! Te olyan hulye vagy, mint a libafos.Olvastalak én már más blogon is, bizony hol ezt, hol azt mondod, mikor mi a könnyebb.Bizony,hogy állástfoglalhatna egy ország miniszterelnöke, mert,ha fajsulyos,még hallgatnának is rá, na de ahhoz nem pávatáncot kellene billegni..... okostóni.
Aszongya ez a Toró T. Tibor, hogy Tőkés László a Hedonista Párt, akarom mondani a fideszkeresztények párjának EP listáján induljon. Mer'hogy az RMDSZ nem kér se belőle, se a Fidesz kirendelt fiókpárt Erdélyi Magyar Néppárt egyik politikusából sem, így meg fizetés nélküli…..
Kedves Honfitársam!  Zaklatnak aktivisták az aláírásodért? Ajánlanod kéne az alkalmatlanok közül szép sorban mindenkit, akikre nézve kiver a víz? Esetleg téged is éppen kivágnak a francba, mert nyilvánosan tettél A Párt szerint elfogadhatatlant? Akkor éppen ideje úgy érezned,…..
mihimama 2014.02.22 11:31:11
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bolika!Én orosz-technika szakos voltam, de nem érzem magam hülyének.:))
mihimama 2014.02.22 11:51:01
@tristen2005: Hát persze, és biomasszával (sz...ral) müködtetem:)
mihimama 2014.02.22 11:58:28
@taga20: Ha hencegni nem is, de büszke vagyok rá, hogy két gyerek mellett kint el tudtam végezni az egyetemet, azután a technikát itthon munka és gyerekek, férj mellett. Az oroszt utálni sikk volt az én időmben, de most megint arra fele haladunk. Meggyőződésem, hogy a gyermekek azt a tantárgyat utálják,aminek a tanítóját nem csípik.Jó hangulatú órák voltak, s a mai napig megismernek és köszönnek a régi diákjaim.A dudákról meg....és is lengében jártam nyáron a táborban:))
Megint balhé van az olimpiai ruhák körül. 'Sztán, ha balhé van meg rövid határidő, mert összevesztünk mindenkivel akik eddig gyártották, akkor válságmegoldás kell, vagy ruhaforradalom, mert mégis nézzünk ki valahogy Szocsiban. Ilyenkor a megoldás ezek szerint kézenfekvő: ne…..
mihimama 2014.01.31 16:32:36
@Penivaldes: most is virgonc vagyok.bocs de főzőcskézek, kocsonyát alkotok.
mihimama 2014.01.31 16:43:12
@kekex: hányinger.nem válsztják, parancsba adják.
Kedves alattvalóim, trafikos hűbéreseim és egyéb seggreforgóim! Megérte, no. Én csak ezt látom, ha visszanézek a mögöttünk hagyott nehéz, küzdelmekkel, ármánnyal és árulással teli esztendőre.  Kurvára megérte.  Mondtam, hogy a hűségetek kifizetődik és egy…..
Egyszervolt országban miből lehet elsőként észrevenni, hogy élesedik a kampány? A lángoló hangú ellenzéki beszédekből? Lófaszt, mama, ilyenek nálunk nincsenek. Akkor tán abból, hogy Orbán, a Viktor bejelenti a III. Rezsicsökkentést, mert az első kettőt kevésnek érzi az…..
mihimama 2013.12.15 20:04:02
Szerbusz Mindenkinek! Drága Fabius! Számomra időszerűbb témát fel sem hozhattál volna, ha csak a nyugdíjas szóra gondolok, mérem a vérnyomásom. Szóval most hosszú leszek, de tele van a hócipőm már nagyon régen. Kezdem az elejétől.Képesítés nélküli nevelőként kezdtem, mert nem volt plecsnyi a családban az egyetemi felvételihez (a kitűnő érettségi 1968-ban kevés volt).Bivalybasznádalsón tanítottam"Te kezdő vagy, nincs diplomád, nem kapsz fizetésemelést".Azután a két gyermek mellett felvettek az egyetemre, mikor hazajöttem:"Te nem építetted ezt a közösséget, kezdő vagy, nem kapsz fizetésemelést".Azután letanítottam pár évecskét, mint orosznyelvtanár,megszűnt az orosz,elkezdtem Egerben a technikaszakot, el kezdtem tanitani is, de mondták, "Igaz,hogy ped.gyakorlatod sok van, de technikával kezdő vagy, nem kapsz fizetésemelést, különben is a fiatalokat kell idevonzani elsősorban , te már középkorú vagy, hova mennél, nem kapsz fizetésemelést". Azután elmúltam ötven, örülj, hogy állásod van, mondta hőn szeretett igazgatóhelyettes banyám, minek adnánk fizetésemelést, mikor a 30-asoknak sem jut, mondták. 40 év ped.után nyugdíjba mentem, kellő képpen elhasználódva,a nyugdíjam nem éri el a 100-at, viszont 15 ezer csak a gyógyszerem, stb. Fiam Angliában keresi a számítását, lányomnak segítek,ahogy tudok,muszáj.ÉS AKKOR ÉN VAGYOK A DÖG NYUGDIJAS!!!Szóval nem volt az életembem egyetlen jóidőben lettem volna se.A politikáról:Nem vagyok hülye, 30 ezerrel sem lehet megvenni, nemhogy 3000-rel,régi motoros vagyok.Bocs a hosszúságért, de nagyon a bögyömben van, aki lehülyéz, fiatalon, középkorúan és öregen egyaránt, nem Rád gondolok Fabius, de attól senkinek nem lesz több pénze, ha egy másik ugyanolyan csóró népcsoportot gyepál.Bár szerintem a mindenkori hatalom mindig ezzel játszott.
mihimama 2013.12.15 20:27:48
@Penivaldes: Neked is igazságod vagyon, elég,ha nem felejtem el, amikor várandósan majd fellökött a mámi, hogy előbb elérje az üres helyet a buszon.:) Én nem tolakodom, ráérek.
Mindig a legjobbak mennek el. Úgy értem máshová melózni, mert a kismagyar rögvaló szűk a szárnyaló tehetségüknek. Most is elvesztettünk egyet a legjobbak közül, ráadásul a lövészárok túloldaláról. Azbej Tristan az volt a Varánusz blog közösségének, mi pálffypista a KDNP…..
mihimama 2013.12.14 11:00:13
@gazoló: Rodeo iránt mérhetetlen tiszteletet és megbecsülést kifejezve, bátorkodom oroszul tán én...(a Lomonoszov után 20 évig utáltak, mint orosztanárt)De együtt Rodeoval még jobb lenne kántálni.
mihimama 2013.12.14 11:02:25
@jaegtoer: Na meg a grízestésztáról, sárgaborsófőzelékről, stb ne is beszéljünk!
mihimama 2013.12.14 11:24:18
@Penivaldes: Gumának is szól: az hogy nem HÚS. A baracklekvárt a palacsintában és a csörögével szeretem.