Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varga Zsoltné

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mi Micsoda sorozat szinte minden magyar család könyvespolcán megtalálható: újra és újra olvassák generációk, folyamatosan keresve az új, különleges témákat. A kötetek igyekeznek lépést tartani a korral és mindig újszerű, naprakész ismereteket nyújtanak a kedves kis…..
Varga Zsoltné 2014.07.17 23:50:40
Én még az Anyukámtól azt hallgattam, hogy ne egyek annyi rágógumit, mert nem tesz jót a ogaimnak, ma pedig egyre több reklám utal arra, hogy igenis szükségünk van a cukormentes rágógumik fogyasztására! Hogy eloszlassam a tévhiteket egy igazán stílusos formában szeretném Neked…..
Varga Zsoltné 2013.12.06 16:30:40
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok Vele, de nekem a hajvágás egy kuriózumnak számít, nemcsak azért, mert olyan, mintha újjászületnék, hanem azért is, mert nehezen tudok elszakadni a már megszokott hajhosszomtól és fazonomtól! A Toni&Guy termékei és szakemberei minden szempontból a…..
Varga Zsoltné 2013.12.04 18:59:55
Nem tudom kedves Anyukák, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már keresgélem a legjobb és legpraktikusabb ajándékokat a kislányomnak és a család többi gyermek tagjának! Óriási  a választék ezért nehéz megtalálni, hogy ár-érték arányban melyek a legtökéletesebbek, arról…..
A múlt héten a lányoknak ajánlottam szuper ajándékokat, most a fiúk jönnek! Sok fiús Anyukát ismerek, ezért egy piackutatást követően készítettem el a TOP 5-ös listámat, melyben csupa izgalmas játék kap teret! 1.Trask Pack - kukabúvárok Minden családban óriási kedvencek a…..
Varga Zsoltné 2013.11.22 20:50:27