Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nulligravida

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felnőtt lakosság közel 20 százaléka életében legalább egy súlyos (major) depresszión átesik, és minden adott évben a népesség 6-8 százaléka, illetve minden adott hónapban pedig 3-5 százaléka szenved major depresszióban. A depressziós betegek jelentős hányada (fele,…..
nulligravida 2014.08.22 22:21:17
nonemfeminista.blog.hu/
Ez a blog általában jó posztokat tartalmaz, de ezzel most nem értek egyet. Nem a statisztikákkal, azokat általában ismerem és nagyjából stimmelnek is. Hanem a depresszió létezését kérdőjelezem meg. A depressziót azért találták ki, hogy eladhassák az iszonyatosan káros, agypusztító gyógyszereiket, ami milliárdos maffiaipart támogat (rosszabb, mint a fegyverkereskedelem), másrészt, hogy le lehessen rázni az illetőt: te depressziós vagy, menj terápiára. Pedig nem depressziós. Nem vele van a baj. A KÖRÜLMÉNYEIVEL van a baj. A Xanaxot meg a Rivotrilt nem azért nyomják, mert belül baj van, hanem ott kívül. Nincs partner, nincs munka, nincs pénz. Ha segíteni akarsz neki, azzal nem fogsz, hogy elhiteted, hogy mindenért egyedül ő a hibás és az egész világon neki kell változtatnia. Mutasd be valakinek, segítsd álláshoz jutni, vidd emberek közé. Hallgasd meg. De nem hibáztasd. A kor a bűnös, amely szülte őt.
Az előző posztban csak adatokat szedtem össze az öngyilkosságokról, mindenféle kiegészítés nélkül. Hasznosabb, használhatóbb talán, ha arról is írok, hogy mit tegyen az ember, ha azt hiszi, hogy egy barátja, családtagja, valaki, akit szeret maga alá kerül, és akár…..
nulligravida 2014.08.22 22:15:07
nonemfeminista.blog.hu/

A társadalom nagyon el van tévedve, ami az öngyilkosságot illeti. Egyrészt lehet valakinek akár az életfeladata is. De iszonyatosan nagy bátorság kell hozzá, amit a többiek el sem tudnak képzelni. És azt sem tudják elképzelni, hogy vannak emberek, akiknek nem elég az az alacsony szintű élet, amit ők élnek, és nem értik "miért nem éri be ezzel". Le a kalappal az előtt, aki meg meri tenni. Szabó Magda házvezetőnője, Emerenc azt mondta: akinek lepergett, azt ne tartóztassuk. Van, akinek ez a sorsa. Lebeszélni nem tudod. A KÖRÜLMÉNYEINEK kell változnia. Abban tudsz segíteni, hogy változzanak. Nem benne van a hiba. Gyakran tényleg nincs más kiút, és egyedül kevés vagy, hogy a körülményeken változtass. Ha egy ember segít, az viszont hatványozott segítség.
Stresszblog Nem kell megbocsátani! 2014.08.22 09:48:00
Hogyan gyógyulhat ki az ember, hogyan veheti a kezébe saját életének irányítását, ha "mérgező szülei" voltak? Hogyan élhet kiegyensúlyozott, elégedett életet, ha bűntudat, szégyen és gyűlölet gyötri, mert szülei gyerekkorában bántalmazták, megerőszakolták, alázták vagy…..
nulligravida 2014.08.22 22:01:38
Nulligravida nonemfeminista.blog.hu/

Remek írás, igaz, hogy leginkább Susan Forwardot idézi, de őt érdemes. A megbocsátás és elengedés-mánia olyan üres frázis puffogtatások, mint az apakomplexus. Ha megbocsátasz a bántalmazódnak, magadat kiáltod ki bűnösnek. Nem kell a bántalmazó szülőnek megbocsátani és nem kell szeretni. Elfogadod, hogy ez történt és kész. Susan Forward pszichológiai programját érdemes végigcsinálni. Jó poszt volt.
Előző posztom után logikusan következik, hogy most a nyalásról vitatkozzunk egy kicsit. A tudományosabbik latin nevén cunnilingus (cunnus=punci, lingua=nyelv) sem a modern kor találmánya, az ókorban is művelték, már persze az olyan népek, amelyeknek volt annyi szexuális kultúrája,…..
nulligravida 2014.07.31 14:43:57
@hibiszkusz50: Pontosan eltaláltad. Ezt értettem hatvan éves nézet alatt. Azóta ezerszer bebizonyosodott, hogy egy szava sem igaz. Aki írta, az nem ismerte a saját testét, ennyi. Elavult ócskaság. Káros és romboló. Freudra ugyan ráfogják ezt a véleményt, de még soha nem találtam pontos utalást arra, hogy hol olvasható. Szóval ezek a nézetek egyáltalán nem korszerűek, de sehol sem írtam le azt a szót, hogy frigid. Nyugodtan ellenőrizheted. Tudom, mit jelent.
nulligravida 2014.07.31 15:04:29
@hibiszkusz50: Valóban én sem osztom Freud nézeteit, ez igaz. Az "irodalomjegyzék" pedig nem korszerű tudomány, hanem nő - és férfigyűlölő propagandaszöveg, mint a Mein Kampf például. Ha már mítosz, akkor a csiklóról kell ilyen könyvet írni. Mert valóban mítosz, hogy nem minden nő képes hüvelyi orgazmusra. Szóval, aki ezt korszerű tudománynak tartja, az valóban szemben megy az autópályán. Nem frigid, akinek nincs hüvelyi orgazmusa. Csak tapasztalatlan, igénytelen, vagy lehet hogy valami trauma érte szegényt. De ezek gyógyíthatók. Jó pap holtig tanul.
nulligravida 2014.07.31 19:54:18
@hibiszkusz50: Ez a könyv a feministák Mein Kampfja, és ők akarják rátukmálni valakire, hogy hogy élvezzen. Mindenki szembejön az autópályán? Hitlert hány ember követte és hány mert vele szembe szállni? A klitorálfeminista fasizmussal szembe szállok és szembe fogok szállni, amíg élek. Nem kínoz semmilyen kérdés. Mondom: ami nektek döngetés, az számomra istennővé emelés, ahol csak velem törődnek, és nekem semmi dolgom, minthogy élvezzek. Hüvelyi orgazmust nem lehet színlelni. De nem folytatom. Ti csak hazai pályán szerettek játszani, és zavar, ha valakinek eltér a véleménye. Hát én meg erre tojok igen magasról. De tanulságos volt itt lenni. Megköszönöm mindenkinek és senkit sem akartam megbántani. Minden jót.