Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabr80

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két héten belül hat biciklis halt meg London egyetlen útszakaszán. Ezzel kapcsolatos cikkünkre külföldön élő olvasóink reagáltak. Körülnéztünk, Európa mely városaiban tekernénk még nyugodtan. Rossz idő ide vagy oda, megint csak észak felé mennénk. Két héten belül hat…..
Gabr80 2013.11.22 16:33:16
@chirkebaszó:

...Stólbuciknak is küldjél erről levelet, ha már belekezdtél! Biztos hatni fog.
Gabr80 2013.11.22 16:50:38
@chirkebaszó:

Jó ötlet! A világbékét is intézd már el légyszi akkor ezzel a kanyarral! Meg a rákot is tícsákbe, ha még belefér!

Köszi, a teljes emberiség nevében! :)
Gabr80 2013.11.22 17:23:57
@otapi:

"Stólbuci a példaképed?"

Ezt miből sikerült leszűrni?

"Nyugi ő egyébként egy színész, csak eljátssza hogy kidagad a nyaki ütőere az idegtől, de látom te komolyan veszed :)"

A balesete is színjáték volt? Ja bocs, azt hittem tényleg bedrogozva, bepiálva ült autóba, de nyilván nem, hiszen jogilag azt nem lehet és akkor biztos ő se csinált ilyet, mert a világ már csak ilyen ideális.

"nem cáfoltad meg hogy az elsőbbség nem egy jogi fogalom"

Miért cáfolnám? Pontoan így van. Csak azt mondom, hogy a jog nem véd meg, se egy kamiontól, se egy járókeretes nénitől aki kilép eléd. Tartsd be a szabályokat, de ne bízz benne, hogy mások is betartják. Ha bízol, azzal kb alá is írtad a halálos ítéleted.

"kb. 80 ezer km-rel a hátam mögött is mondom, ha már annyira érdekel."

Csak evente vezetek 30 ezret, mindezt 15 éve, ráadásul pár évvel ezelőttig még többet vezettem (hivatásosként) szóval tartok már olyan 6-700 ezernél, így engedd meg, hogy kiröhögjelek az össz 80-addal. :)

Egyébként pedig nem azt mondtam, hogy nem lehet balesetmentesen vezetni, hanem azt, hogy nem lehet hiba nélkül közlekedni. 100 hibából egyszer lesz baleset, csak a szerencsén múlik. Tapasztalatból mondom, hogy azoknál nincs veszélyesebb, akik elhiszik, hogy ők aztán sose hibáznak, mert hát eddig se okoztak balesetet... Én sem okoztam még koccanásál komolyabbat, mégse hiszem, hogy Isten vagyok, aki sose fog hibázni. Figyelek, betartom a szabályokat, de én is ember vagyok és ezzel tisztában is vagyok. Szerinted a Langlovagok.hu-ra olyanok kerülnek fel, akik már 20x összetörték magukat korábban? Dehogy. Sokan csupán egyetlen balesetet okoznak/szenvednek el egész életükben és az egyben az utolsó is.

Velem egyébként hiába vitatkozol. Én csak jót akarok azzal, hogy elmondom, vigyázz magadra, mert más nem fog. Hőzönghetsz ezért nyugodtan, magaddal cseszel ki. Olyan ez, mint amikor a gyereknek kell elmondanom, hogy nem falhatja fel a teljes cukrászdát, mert az neki nem lesz jó, még ha most azt is érti, hogy miért. Majd megérti. Remélhetőleg egyszer majd te is megérted és nem a saját károdon jössz rá.

Ugye búcsúzóul röhöghetek mégegyszer a 80 ezer kilóméteres "hatalmas" vezetési tapasztalatodon? :)