Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yoshi

13 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
REPULS Hidegfény Terápiás KEZELÉS GYULLADÁSOK és FÁJDALMAK KEZELÉSE GYORS, HATÉKONY, MELLÉKHATÁSOKTÓL MENTES  HÍVJA most! 06 30 555 35 61 HÁZHOZ JÖN, Budapest és környékén NONSTOP a hétvégén is, az ünnepek alatt is FIGYELEM: EZ NEM BIOPTRON…..
REPULS Hidegfény Terápiás KEZELÉS. FORRADALMI ÁTTÖRÉS A FÁJDALMAK ÉS GYULLADÁSOK MEGBETEGEDÉSEK KEZELÉSÉBEN. VILÁGÚJDONSÁG, MELY  HAZÁNKBAN IS ELÉRHETŐ!! GYULLADÁSOK és FÁJDALMAK, MIGRÉNES FEJFÁJÁSOK KEZELÉSE GYORS, HATÉKONY,…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
          ÖNÉLET KARCOLAT és ÖNÉLETRAJZ   Használati utasítás! Gondolkodom, mint Mici a Mackó. Mi lenne, ha én kapnám a kezembe az önéletrajzom, kiderülne-e belőle, ki is vagyok valójában? Arra a megállapításra jutottam: NEM. Úgy döntöttem, inkább elmesélem,…..
Heaven News Friss Hírek Április 2009.04.02 12:12:00
2009 Húsvét 2 Mózes 12.Akkor az Úr azt mondta Mózesnek és Áronnak Egyiptom földjén: ,,Ez a hónap legyen nálatok a hónapok kezdete, ez legyen az első az esztendő hónapjai között. Szóljatok Izrael fiainak egész közösségéhez, és mondjátok nekik: Ennek a hónapnak a tizedik…..
w Üdvösségtan 2008.09.18 06:30:00
Manapság az előrehozott választás akarása meghatározza az emberi minőséget. Ez a nyomorult SZDSZ például nem szavazta meg, nem is méltó az ellenzéki címre; de közben az a köcsög MDF is tolja a kormány szekerét, le van ám statisztikázva, hányszor nem szavazták le a minisztert.…..
A figyelmes tévéműsorfürkészek már rátalálhattak a TV2 új talk show-jára: szeptember 22-én indul a Joshi Bharat. Minden találgatás ellenére az új műsort azonban nem a konkurens csatornán lévő Mónika show-val egyidőben adják, hanem előtte egy órával, minden hétköznap…..
Szia Micimackó mit csinálsz itt fejenálva? – kérdezte Malacka. Micimackó: Fejetejére állt a világ, tehát megpróbálom így megérteni a dolgokat. Gyere Malacka te is állj fejen, hátha ketten így okosabbak leszünk?!Malacka:  Jéééééééé. Így tényleg bizonyos dolgok…..
 Chuck Pierce: „Óvakodj! Az ellenség manipulálja érzelmeidet”Az Illés listán megjelent: 2008.február 28.Az alábbi prófécia nagyon fontos. Vess el minden elbátortalanodást, mely megpróbál elrabolni a lendületedből. Az elmúlt héten, mialatt dicsőítettünk, olyan…..
 CHUCK PIERCE: "Igazítsátok hozzám szíveteket és várakozzatok Jelenlétemben"Az Illés Listán megjelent: 2007. október 25.a"Nem mehettek előre ebben az órában Jelenlétem nélkül, ezért ki kell várnotok Jelenlétem pozicionálását."Múlt héten a kedd reggeli…..
Heaven News Készüljetek fel 2008.07.18 01:08:00
Bill és Marsha Burns: ISTENI INSPIRÁCIÓ 2008—Készüljetek életetek néhány legfontosabb döntéséreAz Illés Listán megjelent: 2008. jan. 2.Győzedelmes kijelentésEzt mondja Isten: „A győzelem új szintjére fogsz emelkedni. Már kezded látni azokat a sémákat életedben,…..
 ... Bizony, ebben az időszakban, a mostani időkben, az Én prófétáim hamarosan különös és rendkívüli dolgokat cselekednek. Igen, készüljetek! Készítsétek fel magatokat a rendkívülire, mert egy népet támasztok, próféták csapatát, akik Krisztus teste számára olyanok…..
 Álom 2008 5.17-18 Ez nem velem  történt meg  hanem PV-vel. Napokig találgattuk mit jelenthet aztén 4 nap múlva olvastam a neten a hírt, majd BE kolegám kommentárta az eseményeket és az álmot. Még most sem tudjuk mért kell ezt tudnunk de majd kiderül IDŐBEN. …..
  Gondolkodom, - mint Micimackó – persze ebben a melegben nem biztos, hogy túl hasznos dolog, mert még a végén eszembe jut valami, és akkor mi lesz? Ülök – kezembe egy teli mézes csuporral, csak meg ne ART son  - és összegzem a napom. Egy vidám nap van…..
 Gondolkodom...ebben a nagy hőségben. Nem biztos, hogy sikerülni fog, de azért megpróbálom. Fúúúúúúú, de meleg van! ME-LEG VAN! Már megint elvesztettünk egy szót! Akkor most mit mondjak ebben a túlfűtött, tikkasztó, napsütötte időben? Sőt.......... szerintem ezt most nem…..
Gondolkodom: mint Micimackó. Töröm a fejem ez vajon mi lehet, mit is jelenthet a Biblia éve?! Mert most nem értem, mi is akar ez itt lenni?!2007 őszén hallottam először róla, hogy lesz. De jó - gondoltam - végre valami nagyszerű összefogás, kommunikálunk a világ felé. –…..