Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galla Korodiny Vanda

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztiánt ingatlanfotósként különösen rosszul értinti, hogy képeit az egyik lakás tulajdonosa egy másik ingatlanos oldara is felrakta, annak ellenére, hogy legalább 3 logóval vízjelezve voltak. Az Apród.hu névtelen munkatársait ez nem hatotta meg, mert szerintük hivatalos…..
Galla Korodiny Vanda 2013.11.25 11:27:20
@épaetekmogyoo: Tisztelt hozzászóló! Javaslom elolvasásra a fentebb található - facebook kommentek között - hozzászólásainkat, melyet "Ingatlanfotózás" felhasználóként tud beazonosítani.

Egyúttal szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem mindenkinek az értékes hozzászólását. Értem ez alatt azokat, akik hajlandóak voltak elolvasni és egyben értelmezni is a történteket és nem zsigerből reagáltak.

A rosszízű bejegyzésekre, mocskolódásokra nem áll módunkban reagálni, mert méltatlannak éreznénk magunkra nézve.
Viszont mindenkit várunk szeretettel egy jó hangulatú "fotó párbajra" az általa kiválasztott ingatlanban.

A történet hűségéhez hozzátartozik, hogy mai nappal a hirdetés archív státuszba került. Azt sajnos nem tudjuk megmondani, hogy ezt az apródnak köszönhetjük-e vagy esetleg az ügyvédi felszólításnak, mert sem az apród, sem a tulajdonos nem válaszol érdemben semmiféle megkeresésünkre.

Maradok tisztelettel!
Galla Korodiny Vanda 2013.11.25 11:31:16
@vape: Az apródra való hirdetés feltöltéskor - ahol egyébként ismételten felhívják a hirdető figyelmét, hogy csak és kizárólag saját készítésű képet használjon - lehet azt az opciót választani, hogy a portál felhelyezzen-e vízjelet a hirdetésben szereplő képre, avagy sem. Ez a hirdetést feltöltő döntésén múlik.

Viszont ugye azt nem gondoljuk, hogy az aprod.hu felajánlja azt az opciót, hogy elhelyezné a saját portálján szereplő hirdetésen másik két cég vízjelét? Ingyen reklám ma Magyarországon? :)
Ezért nekünk és az érintett ingatlanforgalmazónak súlyos összegeket kéne fizetnünk az Allegro Group irányába.