Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mármegintmiez?

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a korábbi (szintén zseniális), vörhenyesekről szóló posztomnál kisebb vita alakult ki a nők szerepéről a mindennapokban, a tisztelt közönség elé tárom következő publicisztikámat, melynek témája a gyengébbik nem. Szigorúan szájbarágó stílusban.Valóban vannak olyan…..
mármegintmiez? 2013.11.24 19:02:24
@don Fefinho: És mit mond az, hogy amíg matriarchális rendszer volt, még a történelmi idők előtt, addig nem voltak háborúk? Mégiscsak jobb lenne egy olyan világban élni, mint egy olyanban, mint ez a mai, ahol a férfi egója irányít mindent. Amúgy meg szerinted mi a francért jött létre a feminizmus? Egy normális nő nem akarja azt, hogy eltartsák. Persze eddig az erőszak győzött, na majd talán fog az ész is.
mármegintmiez? 2013.11.25 19:30:46
@A csodálatos Óz: Töri óra. Attól, mert a férfiak vadásztak, még lehetett nő a főnök. Nőuralom? Ezt már fent kifejtettem, olvasd vissza. Majd megkeresem és belinkelem. Majd holnap. Érdemes elolvasni a véleményeket:D

Sose fogjátok megérteni, miben jobbak a nők, mert úgy látszik, figyelmen kívül hagyjátok a szellemi és érzelmi dolgokat.

@a Viking: Nézzünk erre egy példát az életben: ha egy pasit lepattint a barátnője, az sokszor nem is azért küzd érte, mert szereti, hanem azért, mert csorbult az egója. Nem a büszkesége, hanem az egója. Mert ha tényleg olyan büszke lenne, akkor nem futkosna egy csaj után sem. De ez csak egy példa és természetesen nem minden férfire igaz, mielőtt még valaki rám kenné, hogy általánosítok. Akkor miről is beszélünk?

De ha már itt tartunk, ha ennyire lenézitek a nőket, beleértve ugye engem is, akkor minek válaszoltok a kommenteimre? Ha én lenézek valakit, azzal nem is foglalkozok, nem hogy még vitába is szálljak vele.:D
Nagyon csúnyán nézek Hülye eső 2013.11.24 20:48:51
Ma egész nap kómás voltam ettől a hülye esőtől. Tegnap hallottam az időjárás jelentésben, hogy valami viharos cucc közelít és hogy hajnalban már a Dunántúlon tombolni fog, vagy hol, de valahol reménykedtem, hogy hátha ma még nem fog ideérni. Hát csalódtam, ráadásul mindjárt…..
Társaságunkban többször is értetlenkedve tekintettek rám, mikor egy egy vörös loboncot látva viszolygásomnak adtam hangot. A többség többnyire nem is érti, mi a baj a vörhenyesekkel. Így ezen poszt keretein belül ingyen és bérmentve bemutatom, mily szörnyű evolúciós…..
mármegintmiez? 2013.11.23 17:45:24
@Noked-Lee: Honnan tudod, hogy nem fogadják el? Küldj bizonyítékot, vagy valami tanulmányt. Linkeld be, elolvasom. Amúgy vigyázz ezzel, mert még a végén te is vörösen ébredsz, mint Cartmen:) És akkor mit csinálsz? Na?