Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyepükaján

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teljes cikket elolvashatod ITT forrás: veol.hu ..
gyepükaján 2013.11.25 12:54:38
@Atyavilág: Koós úr! Még az ön által említett wikipédiás hivatkozásól is látszik, hogy a székely- magyar rovásírás témában tudományos körökben is óriási a bizonytalanság. Az a Sándor Klára, akit ön pajzsként tart maga elé és megfellebbezhetetlen szaktekintélyként citál, a wikipédia szerint is az ún. akadémikus álláspont képviselője. Mellesleg -ezt elfelejtette megemlíteni- a méltán rossz emlékű és sajnálatosan későn megboldogult Szabad Demokraták Szövetsége nevű politikai formáció oszlopos tagja volt. Nem vitatom az altajisztikai diplomája és egyetemi titulusa, stb.. alapján feltételezhető tárgyi tudását, de higgye el, ez édeskevés ahhoz, hogy e vadliberális szüfrazsett idézett és ön által magáévá tett lekicsinylő véleményét elfogadjam. A kiegyezés kori korai finnugristák, a kommunista akadémikusok és a szadeszos nagyarcú "szakemberek" a maguk szakterületén ugyanis egyforán, egyfajta küldetéstudatos lelkesedéssel ugyanazt próbálták elérni: a magyarság történelmi hagyományainak, értékeinek nevetségessé tételét, sorvasztását, végső soron a nemzetből értékek és elvek nélküli, önálló gondolkodásra képtelen és mielőbbi pusztulásra predesztinált szolganyáj kilakítását.
Az ön érveléstechnikája is ismerős: 1.Cáfolhatatlan alapvetésként vegye tudomásul mindenki, hogy - miként A DOCENS kinyilatkoztatta- az egész rovásírásosdi annak idején is jelentéktelen dolog volt, nem több egy szűk réteg öncélú játszadozásánál.
2. Aki nem osztja az 1. pontban leírtakat, az szükségszerűen szélsőjobbos barom.
Nem érzem tehát, hogy érveivel porrá zúzott volna.
Ha hiszi, ha nem, a Zagyva György Gyulák hőbörgéseitől ugyanúgy undorodom. Az agresszív ostobaságnál ugyanakkor szerintem csak egy a veszélyesebb, ha a rombolási hajlam észel párosul.
gyepükaján 2013.11.29 12:52:16
@lilaköd: Koós Gábor Atyavilágtól idézem hat kommenttel feljebbről: "A témához a Naplóban és itt írt kommentárok többsége - hasonlóan a mai magyar blogkultúrához - komoly válaszra vagy megfontolásra nem érdemesek".
Egyetértek.
Vicces lenne azonban, ha kiderülne, hogy lilaköd szintén Koós Gáborral egyenlő, aki e felhasználónév mögé bújva éli ki még rosszabb hajlamait. .Ha ez tényleg így lenne, megkérdezném azért tőle: ezt a szellemeskedőnek szánt eszelős vicsorgást nevezi megfontolást érdemlő, kulturált blogbejegyzésnek?
gyepükaján 2013.12.01 20:43:00
@Atyavilág: Bármennyire is csábító, hogy láthassam végre Kóós úr hézagmentes pucér fotóit, fájdalom, de kihagyom életem lehetőségét. Ami pedig politikai preferenciáit illeti, arról ingyér, bélyeges párttagkönyvének, olvasói leveleinek, stb. megtekintése nélkül is határozott elképzeléseim vannak.
Megjegyzem, igencsak elkanyarodtunk a vitaindító témától.