Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vittoreal

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztul a kép, lassan minden és mindenki a helyére kerül. A kupaindulók névsora szinte véglegesnek tekinthető. A kiesőcsapatok nagyobb része megvan, s a maradék helyre is csak hárman pályáznak már. A Barcelona kiszállt a bajnoki aranyért folyó harcból, miközben a Villarreal…..
Egy órája sincs még, hogy Vucinic az ábrándos tekintetű Cannavaro mellől bebólintotta a második római gólt, de már annyi véleményt hallottunk, hogy már nem is tudjuk, melyik közülük a sajátunk. Mert ne tagadjuk, igaza van annak, aki szerint ezen a meccsen a Real megtapasztalta a…..
Két kihagyott forduló és pár ezer tapasztalatban gazdag kilométer után szeretném megköszönni tzoli és Rhynn munkáját, amivel nemcsak feledtették távollétemet, hanem írásaikkal segítették a La Liga eseményeinek követését. Velünk ellentétben a spanyol csapatok nem pihentek,…..
1. Jó eséllyel eldőlt a spanyol bajnokság. 2. Trezeguet belövi. Mindig. 3. A hazai lufik nem csak a látvány miatt fontosak...
vittoreal 2008.01.29 13:51:06
Amit én megtanultam, részben tőletek: 1. Ha nem a Barca vezeti 9 ponttal a bajnokságot akkor az gyenge, meg sz@r. 2. Robinho idén kezd olyan jó lenni, mint amilyennek anno kikiáltották. 3. Európán kívül (lásd Afrika) is van foci. Olyan amilyen, de kétségkívül szórakoztató.