Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malycen

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!   Nem hiába, feltörekvőnek lenni Hollywoodban sosem egyszerű. Sok, amúgy akár tehetséges ember kezdett pornózni, néhányukat 15-20 évekre is elnyelte a felnőttfilmes ipar. A szerencsés kevesek kétségkívül azok voltak, akiknek a szexfilmek csak…..
malycen 2014.03.15 12:14:59
@field 64:
Cameron pénzt kapott a filmért, Colin Farrell videóját pedig kiadta egy kiadó. Ezért különböznek ezek a többi privát szexvideótól.

Perrey Reeves - Törtetők (Golden Globeot is nyert sorozat), Sibel Kekilli - Trónok harca, Sasha Grey pedig 5 év pornózás után most folyamatosan mainstream filmekben játszik.
malycen 2014.03.15 16:03:17
Annyiban jogosok a kritikák, hogy a pornó meg a felnőttfilm nem teljes egészében ugyanaz. Ezért azt állítani, hogy pornóztak, túlzás.
De. A Vörös cipellők egy erotikus sorozat, a felsorolt színészek feltűntek benne, itt az imdb-s link
www.imdb.com/title/tt0103522/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

@cerqa1:
Az, hogy nincsenek linkek, egészen egyszerűen hülyeség. Ahogy többen is utána rá tudtak keresni, valószínűleg ha elolvasod a cikket, és nem csak a listát, akkor neked is sikerült volna.

@Rodzservótersz:
Nem fogjuk moderálni a rosszindulatú, cikkíró személyét támadó hozzászólásokat sem, de ha valaki az embert támadja, a cikke helyett, az csak az ő intelligenciájáról állít ki bizonyítványt.

Köszönöm.