Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth Neszrin

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan kértétek, hogy a lányos játékok mellett szeretnétek a legújabb fiús újdonságokról is hírt kapni, ezért a következő összeállításomat a fiús Anyukáknak ajánlom. Tele csupa menő, harcos, férfias és kreatív figurával, amiknek biztosan helye lehet a Jézuska pakkjában…..
Horváth Neszrin 2015.11.18 12:03:37
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban odafigyelek arra, hogy az ünnepekkor ne egy 127. felesleges dologgal lepjem meg a szeretteimet, hanem egy testhezálló, praktikus meglepetéssel. Már rengeteg szuper ötlettel találkoztam, amik közül egy elsőre meglepő, ám annál…..
Horváth Neszrin 2015.11.18 12:00:05
Szerencsére a LUSH fantasztikus, illatos, szappanos, habfürdős csodatermékeit már senkinek nem kell bemutatnom. Tökéletes választás lehet egy hétvégi relaxáláshoz, egy szerelmes habfürdőhöz vagy akár egy stresszes hétköznap lezárásaként. Szeretem a filozófiájukat - engem ez…..
Horváth Neszrin 2015.11.11 21:33:06
Nőként rengeteg időt töltünk azzal, hogy olyan ruhát válasszunk, amelyben nem csak jól nézünk ki, de jól is érezzük magunkat, így garantálva azt, hogy mindig magabiztosan vágjunk bele az előttünk álló napba. Gyakran azonban az öltözködésünkbe közbeszólnak egyéb…..
Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket - mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek…..
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
Horváth Neszrin 2015.07.01 07:50:33
Nemsokára költözünk, ezért mostanában a lakberendezési és dizájn témában rengeteg kutatómunkám van. Szeretem a praktikus, egyedi bútorokat, kiegészítőket, ezért biztos voltam benne, hogy a Designmania oldalát be fogom Nektek mutatni, mert imádom! Az oldalon ajándéktárgyak,…..
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
Horváth Neszrin 2015.05.27 12:14:21
Nálam a gyereknap sem telhet el szuper meglepetések nélkül, ezért készültem Nektek egy kis meglepetéssel! Egy élményekkel teli szabadtéri program is alapja lehet a gyereknapnak, ahol egy menő lufi és egy finom vattacukor társaságában élvezzük a napsütést, de ha szeretnéd…..
Horváth Neszrin 2015.05.21 11:09:05
Egy szuper sajtótájékoztató keretein belül tudtam meg a döbbenetes hírt, hogy a magyar nők 61%-a még mindig nem használ napozó krémet! Minden évben nagy hangsúlyt fektetek az új napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el. A NIVEA egy ötletes kampányba kezdett,…..
Horváth Neszrin 2015.05.11 10:57:39
A mosolyunk nemcsak az egyik leghatékonyabb önkifejező eszközünk, hanem  az egészségünk egyik legszembetűnöbb ismérve is. A fogaink ápolása hozzá tartozik a mindennapi életünkhöz, ám kevesen tudják, hogy a fogkefék helyes megválasztása létfontosságú szempont. Az emberek…..
Horváth Neszrin 2015.04.22 11:29:41
Szeretnétek gyönyörű arcbőrt? Akkor nyerjetek egy L'Oréal Paris Skin Perfection ajándékcsomagot, amely egy Nappali Ápoló Krémet, egy Szemkörnyékápolòt és egy 5 in 1 BB Krémet tartalmaz. A csodás arcbőr megörökítéséhez ezúttal egy klassz Polaroid fényképezőgép is…..
A Palmolive hisz abban, hogy a legnagyobb ajándékot a természettől kapjuk, ezért a megújult Naturals termékcsalád összetevői is a természet sokszínűségét hordozzák magukba. A gondosan összeválogatott természetes összetevők a legjobbat nyújtják a bőrnek: tápláló és…..
Horváth Neszrin 2015.04.02 11:18:36
A nagy karácsonyi őrület után már itt is a következő ünnep, ami a gyerekek számára megint izgalmas meglepetéseket ígér. Én már elkezdtem a dekorációk elkészítését, most az ajándékok beszerzése következik. A nekem már jól bevált és az általam nagyon kedvelt Játéksziget…..
Horváth Neszrin 2015.03.25 10:21:35
    Erre a családra érdemes volt váni, az egészen biztos. Jól tudjuk, hogy a japán nők nemcsak isszák a zöld teát, hanem a bőrükre is használják. Nem véletlenül. Mert tisztít,  méregtelenít és tele van antioxidánsokkal. Mindig istenítettük ezt a gyógyszernek nem…..
Horváth Neszrin 2015.03.16 07:34:46
fullbeauty Invictus játék! 2015.03.15 19:25:06
A közkedvelt Paco Rabanne Invictus egy új, különleges Collector kiadásával kedveskedik az illat szerelmeseinek. Az Invictus Collector a 100ml-es EdT illat mellett most egy  egy 10ml-es travel size parfümöt is tartalmaz. Így már nincs akadály, hogy a férfi táskákban,…..
Egy újabb SzuperAnyukát, Katona Esztert és a varázslatos weboldalát, a BABYBERRY-t szeretném Nektek bemutatni, ahol igazán különleges és minőségi termékek között válogathattok! A termékpalettát Eszter tervezőkkel, lakberendezőkkel és szuper grafikusokkal közösen álmodta meg,…..
Ez nem a belga gofri, és nem is az, amit a Ferencieken a Jégbüfében árultak, és a tetejére szifonból nyomták a málnahabot. Ellenben ez az a gofri, amit büszkén teszel le a gyerekeid elé, és boldog vagy, hogy végre nem azokat a rémesen édes gabonapelyheket, és nem is a cukortól…..
Horváth Neszrin 2014.11.19 15:28:04
A Toni&Guy márkát szerintem senkinek sem kell bemutatnom, az újdonságait és termékeit viszont annál inkább! Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy a a kedvenc két termékemet a saját bőrömön keresztül reklámozhatom és ebben a testvérem és a barátaim is a…..
Horváth Neszrin 2014.08.28 14:33:41
A görögdinnye és a sárgabarack világszerte nagy favorit, ráadásul 2014-ben mindkét gyümölcs színe visszaköszön a színtrendekben is! Ha szeretnéd, hogy ajkaid mindig csókolnivalóan ápoltak legyenek, válassz a Labello Fruity Shine kollekciójából! A divatos színek, a csalogató…..
Horváth Neszrin 2014.06.24 17:38:44
Egy újabb  fantasztikus céget szeretnék Nektek bemutatni, a Monkie-t, akik kizárólagos forgalmazói a Skip Hop, Franck&Fischer , Store !T valamint a Yeominis termékeknek. Ha még nem hallottál Róluk, akkor most bemutatom Őket Nektek, az első kiemelt választásom a Skip Hop…..
Horváth Neszrin 2014.04.17 09:48:19
Tudtad, hogy a legintimebb ruhadarabunk, a melltartó 100 éves jubileumát ünnepli idén? Természetesen eme jeles alkalomból a világ egyik legnagyobb fehérnemű gyártó cége a TRIUMPH meghirdetett egy „méret missziót”, melynek keretében 100.000 Hölgyet invitálnak meg az…..
Nemsokára megérkezik a jóidő és eljön az ideje, amikor átpakolhatjuk a téli és a nyári ruháinkat! Én ilyenkor mindig hagyok magamnak időt a szelektálásra és nagynehezen sikerül is megszabadulnom 1-2 féltve őrzött kincsemtől, amik már évek óta nem voltak rajtam! Ez a…..
Horváth Neszrin 2014.03.12 15:49:42
Bábika a főhős, egy elsőosztályos kislány. Boszka mama az utolsó igazi boszorkány anyuka ezen a földön, és Bábika az ő egyetlen, aranyos, és nem mindig szófogadó kislánya. A mese és a valóság úgy keveredik ebben a Bábikás világban, mint ahogy egy kisgyerek fejében azok a…..
Horváth Neszrin 2014.02.26 09:23:22
Nagyon megőrültem, mikor a Kérastase sajtótájékoztatóján bemutatták a legújabb terméküket, mely egy általam is tapasztalt problémára nyújt megoldást, miszerint kifejlesztettek egy olyan termékcsaládot, mely új védőpajzsa lehet hajkoronánknak! :) Hajunk táplálása és az…..
Horváth Neszrin 2014.01.22 12:01:06