Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enterveztemapanellakast

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek még arra a fantasztikus átalakulásra, amit Csap Viktorék műveltek egy budapesti panelkecóval? Nos, most megismételte a csodát egy 50 négyzetméteres lakótelepi lakással. Üvegre cserélte a belső válaszfalakat, a mennyezeten pedig "természetesen" láthatóvá tette a…..
enterveztemapanellakast 2013.11.21 13:18:04
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
letesztelhetnénk egy átlagos panelwcből kiszűrődő hangokat és ebből a wcből kiszűrődő hangok mértékét, mint vissazigazolás jó lenne. Nem találtam erre vonatkozó összehasonlító adatot az interneten.
Én is laktam panelben, több típusban is, és ezt is próbáltam. Szerintem nins különbség, vagy nem számottevő, talán az érzet más az átlátszóság miatt.

Nappal rengeteg napfény jön be, inkább árnyékolni kell, esete a világítás megolja a kérdést, bár hozzáteszem nincs ilyen hatása.
A beton nem sötétít jobban mint a narancssárga , vagy a sötétzöld. Ugyan olyan faldekor. Egyéb esetekben világítás kérdése.
enterveztemapanellakast 2013.11.21 13:19:03
@think different:
tedd a tenyered a monitorra :D érzed már?
enterveztemapanellakast 2013.11.21 16:59:38
@lobster thermidor:
A víz nyomás állítása azt jelenti hogy mechanikusan meg a szerelvény elott legojtjuk. Így nem tud spriccelni a mosogatócsaptelep. Froccsenes így is valószínűleg lesz, ez víznel elkerülhetetlen. Azt kell vizsgálni kinek mi a fontosabb. Neked valószínűleg nem lenne ez a megoldás testhez álló. A mosogatogep amit beepitettunk cseppmentesen dolgozik.
Hogy hányszor mondogattam az talán mindegy is, valószínűleg többször mint azt említetted, bár a findzsa nem tudom mi.