Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete Henriett

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerd meg ezt a gyönyörű, piros alapon, fehér pöttyös kerámia piteformát a GasztroShop felajánlásával, részletek a recept alatt! Egy klasszikus almás pitét is lehet ünneplőbe öltöztetni. Egy újfajta díszítéssel, apró csillagokkal a tetején és egy kis extra hozzávalóval, mint a tejszín krémesebbé és…..
Fekete Henriett 2014.12.15 08:54:40
Az már természetes, hogy sütit csak kivételes esetben veszek boltban, de az otthoni kenyérsütés még mindig az újdonság erejével tölt el. Próbálkoztam már kenyérsütő géppel korábban is, de valahogy csak most éreztem rá igazán az ízére. Létezik a Tefalnak egy szerkezete,…..
Fekete Henriett 2014.12.11 07:14:19
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
A múlt héten a lányoknak ajánlottam szuper ajándékokat, most a fiúk jönnek! Sok fiús Anyukát ismerek, ezért egy piackutatást követően készítettem el a TOP 5-ös listámat, melyben csupa izgalmas játék kap teret! 1.Trask Pack - kukabúvárok Minden családban óriási kedvencek a…..
Fekete Henriett 2013.11.20 23:25:37