Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Splunch

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elektronikus cégeljárás körüli szappanopera újabb fejezetéhez érkeztünk. A jelenlegi verzió szerint a teljes aktát csak időbélyeggel kell ellátni. A Zugügyvéd izgatottan várja a következő felvonást. Magyar Ügyvédi Kamara  Közleménye   Tájékoztatjuk a kar…..
Felháborított engem is az Indexen megjelent, nagy port kavart írás, Zappe Gábor követte el Anyák, húzzatok dolgozni címmel. Eszembe juttatott egy korábbi törvényjavaslatot a női kvótáról, arról, hogy kötelező legyen bizonyos számú nőt betenni a parlamentbe. Örültem annak…..
Splunch 2008.06.22 17:48:15

Régen láttam ennyire hozzánemértő és elfogult megnyilvánulást egy témáról, mint amilyen "Az anyák, húzzatok dolgozni" című írás. A cikk majd minden egyes állításának az ellenkezője az igaz. Nézzük tételesen:
1. a nőnek nem a játszótér és a cumisüveg a természetes közege.
Nem igaz. A nőnek elsősorban ez a közege, a természet erre determinálja. Erről szól a genetika, ezért nem halt ki az emberiség! Amelyik nőnek nem, annak valószínűleg a karrierépítés az életcélja, de hangsúlyoznám, a kettő nem kell, hogy kizárja egymást. Szerencsére nem három év az élet szülés után.
2. A "gyerek maradjon minél tovább az anyja mellett" nem idejétmúlt nézet, sőt. Éppen attól lesz antiszociális, kommunikációképtelen valaki, ha hiányolnia kell az anyját az első időkben. Nem csodálkoznék, ha a cikk írója is azért fogalmazna ilyen minősíthetetlenül sértő módon, mert a körülmények őt is megfosztották mindettől 2 hetes kora után. Szomorú, ha így van, de még szomorúbb, ha nem... Egy ismerősöm 12 éves fia jut eszembe, aki az anyjától ebben a stílusban kér palacsintát: "Takarodj a konyhába, hülye p, és süssél palacsintát! Most!" Ő asztán megtanult kommunikálni, nem igaz?
3. Nagyon jól írnak az abbcenter.com oldalon a támáról, érdemes ellátogatni oda.
Félreértések elkerülése végett nem anyuka vagyok, és még csak nem is nő. Van viszont egy feleségem, aki igenis lent van a játszótéren a gyerekkel lassan a 3. évben, és nem azért, mert állambácsi alamizsnájára vár, hanem mert Ő -a cikkíróval ellentétben - tudja mi az anyaság.
Javasolnék egy bocsánatkérést a cikk írójának; kezdhetné rögtön az anyukájával.

w Bazmeg.hu 2008.04.23 06:30:00
A kéz, az magam felé is hajlik persze, mint tartalomipari szakmunkásnak. Nekünk, mint Indexnek és mint internetezőknek, az internetadó nem jó. Hanem rossz. De nemcsak nekünk. Volt szerencsém több képmesében is felvilágosítani a tisztelt népet, milyen csuda dolog az internet. Nemcsak…..
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..