Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pimpusz

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Ma sem megyünk el 2008.10.04 09:31:00
  Bár ha ketten összeállunk, elég színesek tudunk lenni - különösen, ha megiszunk egy üveg ergoutout -, nem megyünk ki a mai Tarka Magyar című rendezvényre (legfeljebb vicces résztvevőket fotózni, de az nem számít). Merthogy miről is van itt szó?  Úgy gondoljuk, nem…..
2008 október 6-ától az Antenna Hungária elérhetővé teszi az m1 HD adásának vételét Budapesten, a kísérleti rendszeerén.A HD adás az 51-es csatornán lesz fogható MPEG-4 formátumban, mely mellett továbbra is elérhető lesz MPEG-2-es formátumban a négy közszolgálati csatorna…..
Hát lássuk. Ez ugyan csúnyán mellément, de emiatt busongjanak a zselések – háttérben az Azori-szigetek és Madeira siratókórusa játszik. A foci ugye csapatjáték. Mondhatnók: there’s no I in team. Tévedtünk, mikor azt gondoltuk, hogy ebben a dizájnos csomagolású…..
Elvileg csütörtöktől nem csak csekken, de közvetlen bankszámlára utalással is hozzájuthatunk AdSense-bevételeinkhez. Gondolom a közvetlen elektronikus bankszámlára utalás sokkal gyorsabbá (és olcsóbbá) teszi majd az AdSense-kifizetéseket. Gyorsabb, hiszen a csekknél jó sokat…..
 Elég érdekesen reagáltak a pártok a népszavazási eredményre. Elsősorban a kormánypártok, akik sértettségükben hajmeresztő hazárdjátékba kezdtek: minden kormánypárti politikus fő mondanivalója az volt, hogy nem pótolják a kieső bevételeket. Lehet ilyet játszani, talán…..
21:59  Elcsendesedett a Vértanúk tere, lehet, hogy ma estére vége a forradalomnak. Bevesszük magunkat a Tulipán Presszóba, a 2006. őszi forradalom műveleti és spirituális központjába. 21:48  "A kormányfő szerint bíztató, hogy több mint 4 millió embernek sikerült…..
 A Reakciós Jósda szerint a választásra jogosultak 46%-a vett részt a 2008. március 9-én megtartott népszavazáson.  A kórházi napidíj eltörléséről szóló kérdésre 3 millióan, a vizitdíj eltörléséről szólóra 2,8 millióan szavaztak igennel és 2,7 milliónyian…..
w Született december 25-én 2007.12.24 12:00:00
Idegölő, kimerítő munka az ajándékvadászat, a fenyőfa utáni kajtatás, a díszítés, a rokonlátogatások szervezése, a menü összeállítása. Alig marad egy-egy perc, hogy megálljunk, és gondoljunk Rá. Aki Istentől született, megváltott minket, és felméne a mennyekbe. Hány…..