Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Silverbeast

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 - SPOILERMENTES - A Kray-ikrek gengszterkarrierje a brit nemzeti folklór része, ezért ebből a szempontból jogos az életüket feldolgozó, legújabb Brian Helgeland-opusz címválasztása. A London legaljáról, az East Endről induló, pályafutásuk csúcsán pedig a legmagasabb maffia-…..
Silverbeast 2015.10.08 08:10:48
Robbant a bomba! A Volkswagenről kiderült, hogy évek óta csalt a környezetszennyezési szimulátoron. Közkedvelt autói a laboratóriumi körülményektől eltérve (amit egy titkos számítógépprogrammal szabályoztak a hatóság háta mögött) a napi használatban akár 40x károsabb…..
Silverbeast 2015.09.24 08:26:37
Hollywood fekete szegleteiben várakozott a megfelelő pillanatra. Figyelte, higgadtan tanulmányozta, ahogy nagyszerű, tehetséges rendezők elkezdik felépíteni a Harry Potter-franchiset. Összerándult, amikor Chris Columbus gyakorlatilag kiváló családi fantasyt alkotott az első regény…..
A nagyobb képért katt IDE!  A Games Workshop hivatalos weboldalán működtet egy blogot, melynek címe "What's new today!" Ez a blog vasárnap kivételével minden nap feltesz egy kis cikket az új megjelenésekkel kapcsolatban, felkonferálja a GW saját festés oktató- és termék…..
Elröppent egy év, így pontosan egy hét múlva folytatódik Bilbó, Gandalf és a törpök váratlan utazása, amely során meglehetősen sok új figurával találkoznak. Visszatérők, becsatlakozók, halmozók: íme A hobbit: Smaug pusztasága magyar hangjai. régi és régi-új…..
2009. április 8-án az Afrika szarvát megkerülő, a kenyai Mombasába tartó Maersk Alabama konténerszállító hajó fedélzetére szomáliai kalózok szálltak. Az eltérítési akció rövid úton kudarcba fulladt, a hajó legénységével való összetűzést követően a kalózok…..
A Századvég, tehát nem valami baloldali kormány ellenes csoport, hanem a kormány támogatásokkal jól megtömött intézetének kutatója szerint az egykulcsos adó évi 444 milliárd forint kiesést jelent az államnak aminek 75%-a a legjobban kereső 20% zsebében marad. Tehát a legjobb…..
Silverbeast 2013.11.20 17:19:06
@Mária: Igen, mert elemi érdeke minden Európai államnak, hogy tanuló/dolgozó/értékteremtő emberek szülessenek, mivel ők hordják majd össze a mostani 30-as, 40-esek nyugdíját, nem pedig a segélyesek/analfabéták, európán kívüli bevándórlók tömegei, akiknek eszük ágában sincs kultúrálisan asszimilálódni, csak tartják a markukat a bőkezű szociális ellátórendszerek felé, amit mi még mindig fenntartunk. Vagy mi kivándorlunk, és majd a segélyes/munkanélküli népréteg összedobja majd 2050-ben az akkori nyugdíjasok pénzét. Ja, hogy járni jár, csak nem jut majd, az már nem a mostani kormány gondja.
Silverbeast 2013.11.20 17:37:46
@Mária: Nem, ezt már te költötted hozzá.

Miért ne születhetne szegényebb családba majdan felnövő jól tanuló/dolgozó/értékteremtő gyerek? Aki esetleg majd segít a szüleinek (pl. én)
Silverbeast 2013.11.20 17:48:06
@tjunior: Az egykulcsos adó pont hogy igazságos, az adócsalókat/pályázati pénzek/állami pénzek eltüntetőit kellene felelősségre vonni - mint pl most a NAV "botrány" - csak ez a most hatalmon lévőknek nem áll érdekében.