Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helmwige

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy régi Pannon Bulldog interjú óta érdekel, hogy milyen lehet élőben egy japán skinhead zenekar. A Bound for Glory japán turnéja után már sejteni lehetett, hogy előbb-utóbb Európába is eljönnek a japánok, csak türelmesnek kellett lenni.Amikor megláttam a plakátot már tudtam, hogy utazni fogok a…..
Már többen kérdezték, hogy ez hogyan robbant ki nálunk, hiszen régen együtt mozogtak a kopaszok és a punkok.A Das Trottel nevű formáció kint töltött egy kevés időt a németeknél és amikor hazajöttek elmesélték, hogy kint ez már így van régóta és ez tök…..
Van egy Hideg Bence nevű ismerősöm aki burkoló, egyszer egy Melegh vezetéknevű faszinál dolgoztak, jön a tulaj, köszön, bemutatkozik, mire Bence is, amit a faszi gúnyólódásnak vett, a végén elő kellett vennie az igazolványát, hogy tisztázzák a helyzetet.Van egy Farkas István…..
Több mint 20 éve hallgatok mai divatos kifejezéssel élve nemzeti rockot. Akkoriban anyám állandóan piszkált, hogy hogy lehet ilyen csörömpölést hallgatni, néhány éve már nem ez a stílus a kedvencem, most anyám nyaggat folyton hogy szerezzek neki ilyen zenéket. (aki ismeri annak…..
Az ismerőseim a '90-es évek végén egy hosszabb nyaralás közepette végig kostólták anglia legnemesebb nedüit, a különböző söröket.Egyik nap mikor utánpótlásért mentek az egyik üzletben rendkívül érdekes névre lettek figyelmesek az egyik dobozon: White Diamond, ráadásul az…..
Ma reggel állok a kecskeméti buszmegálló melletti fornettinél. 5 óra 4 perckor olvasom a táblán, hogy nyitás 5 órakor. Bent az egyik hölgy kesztyű nélkül pakolja a pultba a péksüteményeket, miután végzett elővett egy csomag kesztyűt, egyet felhúzott, kinyitotta az ajtót 5 óra 7 perckor a kesztyűben…..
A már említett punk ismerősömmel elmentünk a U.K.Subs második hazai koncertjére, mivel az első bulijuk érdekesen végződött (a kopaszok eltörték a gitáros kezét) reméltük itt is lesz valami esemény. Mások is reménykedhettek mert elég sok skin volt a bulin. A koncert hevében…..
Tegnap egy hangulatos Oi! bulival ünnepeltük Ramon és Dudi születésnapját.Szavak, vagy inkább betűk helyett, jöjjön pár kép a buliról...
A megemlékezésről a BH Hungary http://bhhdivision.blogspot.hu/2016/02/szalasi-ferenc-megemlekezes-20160312.htmlés a Hunhír is részletes beszámolót közölthttp://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=92133ezért én már csak a beszédet és néhány képet teszek közzé.Papp Tibor (Süni) bajtársunk…..
Nem is gondolnánk, hogy a színek és az illatok milyen mértékben befolyásolják a mindennapjainkat. Az otthonunk hangulata hűen tükrözi a személyiségünket, ezért sem véletlen, hogy 1-1 életszakaszunkhoz kapcsolódóan szeretjük átrendezni az addig megszokott életterünket. A…..
helmwige 2015.12.02 10:06:54
 Fiatal lány felszállt a buszra, nyár volt, ujjatlan pólóban volt, az egyik kezén friss tetoválás, azzal fogta meg a kapaszkodót. Szép tetoválás, valami kelta vagy viking motívum, legalább 20 centis, szinte végig éri az alkarját. Néha körbeforgatja a karját csuklóból, hogy…..
Szép dolog az állatok védelme... Ennek a hatalmas kampánynak köszönhető, hogy egy cigány aki magyart öl kevesebbet kap, mint egy állatkínzó.Ezért mutogatnak rendszeresen a híradóban újszülött állatokat, amit chipszet majszolva és nyálcsorgatva néz a birka nép és…..
 Az egyik legbosszantóbb dolog a fészbúkon amikor a különbözö oldalak megosztásért valamilyen nyereményt ajánlanak és amikor elérkezik az idő "elfelejtenek" nyertest hírdetni. Az én esetemben ez előfordult már ingyen tetoválással, a Nemzeti Hang koncert belépővel (bosszúból…..
 Ismét munkahely váltás történt az életemben, most önszántamból szabadultam meg a korábbi munkahelyemtől.A korábbi tapasztalatok miatt egyszerre több helyre is jelentkeztem, 4 helyre egyből felvettek ami azért meglepő, mert korábban sokszor hónapokig vissza sem jeleztek a…..
 Pocsék, rossz hangulatú, szeles, borús nap volt. Az embernek nem volt kedve semmihez. Ráadásul sokadika volt, pénztől sem dagadt az erszény. Jeleztem is, hogy nem leszek ott a koncerten.   Aztán este csak útra keltünk öcsémmel. Gondoltuk, hogy nem lesznek sokan, hiszen a fővárosban és vidéken is…..
Akaratomon kívűl a lottó csalásról 5 évvel ezelőtt írt bejegyzésem lett a legnépszerűbb a blogban, melyet az elmúlt 5 évben közel 5000-en olvastak, ezért egy kicsit bővebben kifejtem ezt a témát és azt is, hogy miért írtam erről. A '80-as évekig szinte minden nagyobb…..
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
Néhány éve tört be hozzánk is a gumicsizma őrület, ami azóta is töretlen sikerrel menetel előre. Ma már szinte bármilyen stílusban, színnel és mintával kapható, csak a hozzánk illő stílust kell kiválasztanunk! Korábban már írtam Nektek a Marcha Ballerina szuper cipőiről,…..
Korábban már írtam Nektek a Salus gyerekcipőiről, de nemrég egy ortopédia vizsgálaton kiderült, hogy a kislányomnak is ilyen szupinált cipőt kell hordania, ezért saját tapasztalatból is szeretném Veletek megosztani az észrevételeimet. A legtöbb kisgyerek bokája befelé dől,…..