Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budoscigany

5 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rapidshare: nod32-v2.x-offline-update-pack-20090307.rar.html..
Petrovics Péter, az iWiW egykori fejlesztője és tulajdonosa gondolt egyet, és új webes vállalkozásba kezdett. A Noba.hu nem más, mint egy barátok közti kölcsönözésre alkalmas webes szolgátlatás. A felhasználók különböző projekteket támogathatnak. A lényeg pedig, hogy sok…..
A Totem Destroyer az utóbbi idők egyik legnépszerűbb játéka volt a blogon, de DUI nevű klónja még jobb - bár mint beküldője, GG írja, „elsőre kicsit gagyibbnak tűnik”. A grafika valóban nem nagy eresztés, a játékmenet viszont nagyon jó, a merev téglák mellett mozgó…..
Rapidshare: nod32-v2.x-offline-update-pack-20080726.rar..
Azt gondolnánk, hogy valójában édesmindegy, hova töltögetjük videóinkat, a kutya nem fog rátalálni. A lényeg az, hogy a blogunkba be tudjuk ágyazni a felvételt, úgyhogy blogunk olvasói meg tudják nézni. De ennyi. Nos, egy nemrégiben készült elemzés szerint nem teljesen mindegy,…..
budoscigany 2008.07.19 16:14:53
Mindössze 15 órára volt szükség ahhoz, hogy 5 milliószor töltsék le a netezők a Mozilla Foundation böngészőjének új verzióját. (A rivális Opera új böngészőjét 5 nap alatt 4,7 millióan töltötték le a gépükre.) A rekordkísérlet célja az volt, hogy 24 óra leforgása…..
Múltkor már szóvá tettem, hogy önmagában az a tény, hogy a G-Portál igényt tart a gmail.hu-ra, szerintem nem más, mint a Google-on való élősködés. És akkor ugyan mit gondoljunk a facebook.hu-ról? A domaint Sásdi Zsolt regisztrálta 2006-ban, a költészet napján. Közel két…..
Budapest lassacskán jelentős idegenforgalmi góccá növi ki magát. Egyfelől ott a Sziget, ugye, ami a fiatal világjárókat vonzza mágnesként, ám öregekből eddig rosszul álltunk. Változni látszik a helyzet.Ahogy a tornacipős amerikai turistanénik-bácsik Londont, Párizst és…..
budoscigany 2008.03.10 21:22:48
>Ha van eredeti igazolványa, jogosan áll ott. Ha nincs, akkor meg nem.

Fh@szt. Jogosan akkor áll ott ha ő saját maga rokkant vagy éppen a "rokkant valakijét" szálliccsa. Egyéb esetben bizony neki a qrva'nyát. Rokkant kártya szerzése manapság csak pénz kérdése meg egy orvosé aki kiálliccsa hogy sérült vagy.
Rapidshare: nod32-v2.x-offline-update-pack-20080223.rar..
A tavalyi tévés évad egyik legjobb pilotját produkáló The Nine című sorozattal erősít az RTL klub február 17-től. A magyar keresztségben Kilenc túsz címet kapó sorozat egy elcseszett bankrablásról és annak következményeiről szól, mégpedig úgy, hogy miközben a…..
Rapidshare: nod32-v2.x-offline-update-pack-20080121.rar..
RapidShare: nod32-v2.x-offline-update-pack-20071221.rar..