Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grrrrrrr

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online vásárlásnak megvannak a maga előnyei (bővebben előző cikkünkben olvashatsz róla), például hogy elkerülheted a szupermarketben előforduló legbosszantóbb vásárlótípusokat és a totálisan lehangolt eladókat. Készítsd be a popcornt, ugyanis összegyűjtöttük minden idők legirritálóbb és…..
    A mai találat messze a legjobb játék az utóbbi pár hétben. Szépek a rajzok, ügyes a játékmenet, és nyomokban még kreativitás is előfordul benne. A Shape Shifter 2 tulajdonképpen egy platformjáték, melyben nem meglepő módon a főattrakció az alakváltás. Konkrétabban…..
grrrrrrr 2015.03.28 20:30:33
Időpont: 2014. november 15. Táv: 14 km Szintkülönbség: 300 m Résztvevők: Abrous Melika Balázsi Levente Becz Barnabás Borsodi Dorottya Czirják Zoé Csernev József Csorvási Eszter Csorvási Kamilla Dabasi Zsuzsanna Gál Adrienn Gál Roland Gera Anna Gyüre…..
Időpont: 2014. október 18. Táv: 16 km Szintkülönbség: 700 m Résztvevők: Abonyi-Tóth Ádám Abonyi-Tóth Barbara Ágics Mátyás Balázsi Levente Bárdos Zsombor Becz Barnabás Borsi Márton Borsodi Dorottya Czirják Zoé Csernev József Csorvási Eszter Dabasi…..