Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Voks 14

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredményekben a legmegdöbbentőbb, hogy a statisztikai korrekció erősítette a vezető pártok előnyét Ahogy az köztudott, a Voks 14 egy mobil platformon működő közvélemény-kutatási szoftver, amelynek fő célja a pártszimpátia felmérése, mellékesen pedig politikusok…..
Voks '14 Elköltöztünk! 2013.12.21 18:09:23
Kedves érdeklődő, mostantól új helyen olvashatja a megújult Voks '14 blogot.Az új oldal címe:http://voks14.tumblr.comÜdvözlettel:A Voks '14 csapata ..
Na itt számít igazán a kapcsolati tőke! Jelentsen az bármit is. A megfelelő csapat kiválasztása alapjaiban befolyásolja egy projekt végeredményét. Ha profikkal dolgozol, valahogy minden simán megy. A baj az, hogy általában erre nincs lehetőség. Mindig vannak olyan kényszerítő…..
  Szóval zuhanyoztam. És gondolkodtam. Nálam mindkettő eltart egy darabig. Egyszerűen nem hagyott nyugodni az iVoks ötlete. Úgy éreztem, nem hoztam ki belőle mindent sőt, igazán megvallva leginkább semmit!   Szavazni ma nem lehet mobil applikációval. Magyarországon se a…..
Most már le kell írnom, mert néha még én is elszégyellem magam az egyre terjedő városi legendák hallatán. 22 évet nyomtam le az Apple egyik hazai viszonteladójaként Ez is megérne egy külön blogot, de ezt valószínűleg Cupertinoban is tudhatták, ezért volt a szerződésünknek…..